Индиана ипотеки

Индиана възбрани през 2006 г. са 3% от ипотекираните жилища в държавата. Това е третият най-висок процент в страната между държавите, и законодателната власт Indiana предприема някои действия. Те са по множество въпроси, които са им внимание. Един от тях е фактът, че новите купувачи вижте документацията на данък сгради за дома им, когато това е само една част от земята през предходната година. Нищо неподозиращата нови собственици на дома си след това вижте законопроект данък сгради дойде за $ 3000 до $ 4 хиляди, който унищожава вече малък бюджет.

Законодателят е гласувал за закон, който изисква строителите да разкриват очакваните имуществени данъци за пълната стойност на нов дом. Същият нормативен акт засяга въпроса за високите цени възбрана върху високорискови заеми в Индиана. Законът ще изисква също така от Indiana жилища и развитието на обществото орган да предоставят образователни материали за закупуване на жилище и финансирането на купувачите на жилища, които имат кредитни точки от 620 или по-ниска.

Очевидно новите породи измамник да пристигне при ипотечната сцена ипотека е ипотека “търговец на наркотици”, който предлага да преговаря някакво облекчение от името на обсадения собствениците, които не могат да се справят с процент на корекция плащане. The фиксаж начислява такса – или в някои случаи договаря като заглавието на дома – прави някои телефонни разговори, че на собствениците, може да го направи / себе си, и го нарича на ден. Индиана е избрал да регулира физическите лица, които участват в тази практика със законопроект, който бе гласуван от държавния сенат 49-0.

Силите на Индиана Стейт задача, съставена от брокери, ипотечни брокери, банки, нотариални фирми и държавни агенции излезе с препоръки да се сложи капака на гъби ипотечни измами, че изплува на повърхността в тяхната държава. Те предлагат, че държавата трябва да задължи всяка нотариален акт за собствеността включват истинската продажна цена и че купувач и продавач на всеки имот подпише нотариален акт, който удостоверява, че докладваната цена, е точна.

Всеки човек или бизнес участват на всеки етап от сделката – на агент по недвижими имоти, компанията заглавието, оценител, брокер и всякакви други – трябва да бъдат идентифицирани по име или регистрационен номер на делото. Такова разкриване на информация е повече от стимул да се уверете, че всички цени се докладва точно – и създава публичен регистър.

The Indiana жилища и развитието на обществото орган е работил до директорията, която предвижда обяви за услуги, свързани с ипотеки за семейства с ниски доходи, първи път купувачи дома и общо консултиране за жителите, които имат нужда закупуване на жилище насоки. Тя може да бъде намерена на http://ihcda.in.gov/countyservices.aspx.