Отчитане на лихвите по ипотеките

Разбира се, има няколко разяснения защо ипотечните проценти нагоре или надолу. Има обеми на академични книги и много малко, че гледа на емоционални влияния. трябва да се има предвид, че тези ставка преценки се правят от хора в стотици различни ипотечни кредитори в цялата Америка. Чудно е, че независимо от всичко на пазара бъркотия ипотека минава през момента, ставките са паднали надолу толкова, колкото те са направили напоследък.

Явно страха се завръща като рефинансира проценти продължи да работи обратно много по-бързо. Инвеститорите осъзнават, че те все още имат тона токсични дълг те ще трябва да напиша в следващите няколко години. Въпреки, че много банки ипотечни не плащат много за депозити, те са вечни надолу и конкуренцията все по-трудно. Парите не струва много, но достъпността е проблемът. От друга страна, безопасни инвестиционни алтернативи са ограничени на пазара. Един предимства на ипотека инвестиции е, че те ще получат тухли и хоросан за сигурност в замяна, която е по-сложно, отколкото алтернативните ценни книжа вида на актива.

Съществуват редица прогнози за лихвите по ипотеките пада по-далеч и има още някои собственици, които очакват за абсолютно сделка. Времето ще покаже дали това ще дойде за това, но както е видно рефинансиране на лихви по ипотечните кредити са доста предизвикателно в настоящата гама. Трябва да сте бързи, за да спечели от колебанията на пазара, тъй като ставките са едва ли навърта наоколо дълго на ниски нива.

Инстинктивно много собственици може да пожелае да следва на пазара за известно време, за да видите как количествено облекчаване ще се промени на ставките през следващите месеци. Всеки, който е определен за рефинансиране на заема си дом ипотека ще трябва да обмислят добре, ако текущите лихвени проценти са достатъчно добри в края. Ако е така, те може би искате да се запази една птица в ръка, вместо да преследва, за да получите две птици в храст.