Сигурни ли сте, ако можете, или трябва да получат ипотека

Чу ли, че можете да се класирате за ипотечен кредит, но не мисля, нали? Били ли сте се класирали за ипотечен кредит, но се чудя дали трябва да са одобрени?

Ако не сте сигурни дали сте подготвени за ипотечен кредит, независимо дали от финансова (приход), гледна точка или кредитна история (кредитен рейтинг) гледна точка, най-вероятно трябва да се замислим, преди да всъщност подпише пунктирана линия.

Чували ли сте истории за ужас на хората, които не са наистина готови да се справят с плащането ипотека, а след това те се забърка в ипотеки и лице дома възбрана? Вие вероятно сте чували на ъгъла, че всичко е ипотечната компания е виновен.

На първо място, нека да признаем, че да, наистина, има някои много неетични практики се случва в някои части на ипотека индустрия. Да, има в капани факта бунак се създава. И да, някои ипотечни компании (но не всички от тях) се опитват да се възползват от уязвимите незнаещите първи път купувачи дома.

Въпреки това, и това е важно, вие сте еднакво отговорни, ако вашия дом е изправена пред възбрана. Вие трябва да се уверите, че сте разбрали сериозността на подписване на ипотеката. Тя е правно обвързващ договор, който трябва да се придържаме към. Преди да се регистрирате, трябва не само да отидем цялото нещо с вашия специалист по ипотечни кредити, но и да го преглеждат от безпристрастна трета страна. Проверете и се уверете, че знаете какво ще се случи, ако пропуснете плащане или ако лихвеният процент се покачва.

Ако не сте сигурни дали сте готови за ипотечен финансово, тогава може би не са готови. Помислете добре, спестите малко пари НАГОРЕ, крънч номера с месечния ви бюджет, а след това се преразгледа. Вие заслужавате да притежавате собствен дом един ден – всички го правим. Просто се уверете, че сте в правилната позиция да направи това, преди да отиде през това важно решение живот.