Федерална ипотечен кредит модификация – какво е това

Милиони американски собственици са оказали се пред реалната възможност за ограничаване на достъпа. Те са по-високо лихвени заеми или са изправени пред финансова криза, която прави плащат ипотеката си всеки месец невъзможно. Плана на президента Обама дома стимул включва $ 75 милиона долара, включително парични стимули за кредитори, за да модифицирате ипотечен кредит. Федералната програма за промяна ипотека ще спре възбрани и по-ниски месечни плащания, така че можете да останете във вашия дом!

Американците се борят, защото на икономиката, но и заради лошите кредити. Например, негативна амортизация заем, Дали някой наистина да разберем този заем? Двойка на лошите кредити с ценностите на жилища намалява почти всеки ден и собственици са отчаяни да намерят облекчение. Кредиторите осъзнават, че спада на стойностите на дома и повишени нива на безработица ще и са довели до епидемия от възбрани. Те също са нетърпеливи да изчистите книги и да започнем отначало! Федералният модификация заем може да бъде отговорът.

Това са основните критерии трябва да отговарят, за да отговарят на изискванията за федерален ипотечен кредит модификация:

Домът трябва да си принципа на установяване

Общият размер на кредита трябва да бъде по-малко от 729.750 $

Общо плащане ипотека трябва да бъде повече от 31% от брутния си доход

Възникване на кредита трябва да бъде на или преди 1 Януари 2009

Вие трябва да сте собственик на жилище и имат финансова ситуация трудности

В дома трябва да бъде основната ви пребиваване, което означава, че живеят в него повече от 50% от времето. Ако имате 2-4 блок пребиваване и живеете в една от единиците, има заеми модификации за вас. Федералната програма за модификация ще работим с вас, за да си месечна вноска ипотека или под 31%, (общо месечна вноска, включваща данъци, застраховка и собствениците вноска).

Ако отговаряте на условията и изискванията за дома ипотечен заем модификация, може да получите тези ползи:

Намален лихвен процент само за 2%

Срок на вашия кредит удължен до 40 години

Водещ намаляване или възможно търпеливост

Delinquent заем предявен ток

Втори ипотеки могат да бъдат допустими за намалява лихвения процент е едва 1% или правото на задържане може да бъде простено напълно.