алтернативи на къса продажба, когато са изправени пред възбрана

Ако се опитвате да спрете възбрана и търси решение може да сте Замисляме да направим къса продажба на вашия имот. Точно сега кратки инвеститорите Продават процъфтяват в момента на пазара днес, защото на колко хора в препятстване прибягват до използването им. Но преди да се помисли за къса продажба има няколко други опции загуба за намаляване трябва да имате предвид.

Първо трябва да знаете, че има общо шест опции загуба за смекчаване и къса продажба е само един от тях. Така че е важно да има представа от другите пет избора, преди да вземат решение. Колкото повече факти сте, толкова по-силен ще се чувствате, когато се опитват да направляват ясно на възбрана.

Първо трябва да имате представа за възможностите за намаляване загубите са да предостави друга възможност за ограничаване на достъпа за собствениците на жилища, които са пропуснати плащания по местоживеенето им, или знаят, че са с финансови затруднения и може да пропуснете тепърва предстои плащане. Повечето от решенията са за хора, които искат да спасят собствените си домове и на къса продажба трябва да бъде много краен вариант да се спре възбрана и е само малко по-добре, отколкото действителната самата възбрана.

пет други варианти за намаляване загубата

1. Погасителен план-Една от първите избори е да се разгледа, е договорен погасителен план. Този избор може да работи по няколко различни начина в зависимост от вашите финанси, но цялостния план е да се изравнят по ипотечните си и да я представи. Например може би ще направи двойни плащания в продължение на няколко месеца, за да предяви настоящия заем.

2. Нови условията на заема-Това е мястото, където двете заемодателя и собствениците са съгласни със заем модификация или нови условия заем. Пример за това е мястото, където може би ще се съгласи на заемодателя за по-ниска лихва, но по-голям баланс.

3. Търпение-Това е мястото, където кредиторът ще даде възможност на кредитополучателя да отиде за точен период от време, без да се извършва плащане. Пример за това е мястото, където те ще се прибави обратно сума за плащане на остатъка от заема, така че го изплати в края на кредита.

4. Успение Богородично-Този избор е за някой, който не разполага с ресурси, за да остане в дома по-дълго. Това е мястото, където някой друг, който се класира поема заем и подновява плащанията.

5. Нотариален акт за неползван Възбрана-Това е още един избор за собствениците, които не могат да си позволят всякакъв вид плащане. Това е мястото, където кредиторът се съгласява да не изключи, но вместо да ги предаде делото си и да даде своите посетители.

Разбиране тези селекции загуба смекчаване може да ви помогне да направите по-информиран избор преди да се извършват къси продажби и мислех, че е само на вашите възможности. Не забравяйте да се вгледаме по-селекциите и се уверете, че могат да си позволят това, което смятате, работи най-добре, защото, ако се бране на един от рефинансиране на изборите, които ще трябва да докаже на заемодателя, който може да се справи с плащанията.