банкова възбрана спирка – Тайната съвет за това как да се спре банка от блокиращият вашия дом

На първо място, позволете ми да кажа това за вас – имате истински морал вземе ипотечен кредит от банка на първо място. Ще ви плашат първо, като ви кажа, че банките са може би най-безмилостните специалисти възбрана може да са решили да правят бизнес с, защото те просто ще имат пари, и те почти отидете на всякакви дължини, за да видите, че се случи.

С това каза, аз сега ще ви утеши, като ви кажа, че можете да спрете възбрана, дори и от банка, ако наистина исках да го направя, и вие сте по-скоро твърде откровено.

Трябва да се разбере това – когато възбрана процес се прилага по отношение на жилищен ипотечен кредит от банка, или всъщност всеки друг обезпечен кредитор, те трябва да приеме обратно дома си, след като не се е съобразила с договорното договора за регистрация и свързващи условията на премина между вас и тях, това е ипотека.

Когато по подразбиране, или са в неизпълнение на ипотека, банката поема и продава дома си, за да изплати ипотеката и всички съдебни разходи, които са инсталирани в процеса. Уловката е, че когато има справедливост право на собственост, банката не може да бъде напълно сигурен, че те могат да си възвърне собствеността. В резултат на това те също първо търсят начини за ограничаване на достъпа на справедливо право на обратно изкупуване, които държите.

Да не се бърка тук, което ви трябва е да победим на заемодателя с удар и да видим, че те никога не стигнем до файла за производство да започне.