важни въпроси заем модификация, за да задават

въпроси да зададете, преди да наемат някой да измените вашия ипотечен кредит

Не всички компании заем модификация са едни и същи. Ако решите да се обърнете за помощ към всеки, които твърдят, че имат опит с модификации ипотечни кредити, тогава имате нужда от добра информация, преди да извършите каквито и решения.

Изборът някой, който да преговаря с вашия кредитор за възможността за извършване на промени в своя ипотечен кредит е един от тези важни въпроси, които могат да струват или да ви спести хиляди долари. В themortgagereel.com, ние ви осигури конкретни въпроси трябва да попитате за да се гарантира, че получавате най-доброто представяне.

Някои фирми могат да предпочетат, че нямаш, AOT задават тези въпроси, защото те знания, Äôll печалба от техните честни отговори ще ви даде много добра представа за това какво можете да очаквате резултат от използването на компанията за промяна на ипотечен кредит. Това, AOS значение е да вземете правилното решение за това кой ще преговаря с вашия кредитор за това, което е може би най-голямата единична финансова инвестиция извършване живота си днес.

1. Собственик сте на адвокатска кантора с опит в ипотечното кредитиране и вещно право?

2. Ако е така, за колко години сте били практикуващи право?

3. Ако съм наел да преговаря с моя заемодателя, ще ни комуникации да бъдат защитени чрез адвокат-клиент Privilege?

4. По какъв групи и организации сте член, който ще ми предостави по-голяма увереност и сигурност в способността си да преговаря с моя кредитор?

5. Вие сте в състояние да даде отговор на моите правни въпроси?

6. Ще мога ли да имат пряк достъп до активно лицензиран адвокат в офиса си по отношение на моя заем модификация?

7. Ще адвокат да бъде на разположение да отговори на моите правни въпроси, без никакви допълнителни такси или разходи?

8. Има ли някакви дисциплинарни мерки или разследвания, започнали срещу вашата компания или някой от своите служители от всяка правителствена институция, организация или правоохранителна агенция?

9. Имало ли е за потребителите твърдения или съдебни дела, извършени спрямо вашата компания или някой от своите служители?

10. Вашата компания и на всички, които ще се работи по моя случай лицензирани от държавата за извършване на заем модификации?

11. Какви агенции, асоциации и етични правила уреждат вашата компания и начина, по който тя извършва бизнес?

12. Като цяло, колко време ще отнеме, за да си взема ипотечен кредит промяна?

13. Какво е вашето общо процент на успеваемост при получаване на заем модификации за вашите клиенти?

14. Ще ми даде писмен анализ относно моите правни възможности?

15. Ще се преговори директно със заемодателя, AOS адвокати или със същите служители, с които мога да говоря, ако се обадих на заемодателя себе си?

16. Ще бъдете ли в състояние да постигне изменение заем за мен, дори ако не съм, AOT пропуснали ипотечни плащания?

17. Ще се извърши Съдебна палата кредит и правен анализ на документите ми за ипотечен кредит?

18. Ако е уместно или необходимо, за да заплашват ми кредитор с правни действия, ще бъде в състояние да го направят и да застане зад думите си с опитни адвокати, които имат опит съдебната зала?

19. Вашият офис разположен в моята държава?

Съветваме ви да разследва опциите старателно. Моля, вижте Professionals Corner на themortgagereel.com за списък от професионалисти заем модификация, които могат да ви помогнат да се получи бързо, достъпно и ефективно облекчаване от ипотечен кредит.

Дон, AOT колебайте да се обадите, блог или да ни пишете с всякакви въпроси. В themortgagereel.com ние Ви препоръчваме да зададете повече въпроси да се образоват. Създаване и поддържане на мечтите на домашната собственост е от ключово значение да помогне на това икономиката се възстанови.