група, създадена с ипотечни съветници в Редич

Подобно на много нови градове, които са разработени в рамките на 1950 и 1960, Редич е в период на подновяване. Областите, които са разработени специално в края на 1960 не е бил построен по най-високите постижими стандарти и жителите са недоволни там за много години. Въпреки това, той може да бъде даден шанс за някои хора, които наемат или частна или от Съвета да наистина изкупуват собствените си имот за първи път. Ипотечни съветници в Редич са на ръка, за да се гарантира, че потенциалните купувачи да получите най-изгодните сделка.

В жилищните блокове и кула сгради, които са били поставени в къщата на входящия населението вече не са подходящи за обитаване. Независимо от там стана генерален жилищен недостиг в цялата West Midlands много от тези домове останат неизползвани. Заедно с един бърз поглед около себе си с местната Редич ипотека съветник Ан Тейлър показва конкретно защо това е така. Пълзяща влага рушащите хлебарки стени и скокообразно подаване на гориво са сред въпросите, тези сгради имат.

A Редич ипотека съветник Stephen Brooks обобщи трудностите в доклад “разпада Бетон”, която заяви, че самите сгради са били до голяма степен не са годни за ипотека, и бяха застрахователен риск за някой инвестира в тях. Събарянето им ще изглежда да е най-добрата дългосрочна отговор, но както обикновено, има отлична сделка на дебат относно какъв вид на сградата трябва да им местоположение. Тъй като въпреки тези Redditch домове с много свободни места, те все още го правя предоставят нискотарифни евтини жилища за тези, които търсят да се получи на корпуса стълба.

Една концепция се обсъжда от Съвета, е да имат набор от различни стилове на жилища, изградени подходящи за всеки джоб. От апартамента с една спалня в малки блокове lowrise, на четири и пет спални къщи в наскоро изготвено членки. Цялата инфраструктура на този компонент на града, един район, който покрива около 104 дка би било да се построи. Притеснение е, че експерт на Съветници например ипотечните в Редич не се консултира в етапа на планиране по отношение на покупко-способността на всяко ново развитие. Смята се, със сигурност има реален риск, че може да отиде непродадени жилища.

Сянката секретар за членове на семейството и къщи се присъедини в дебата и в момента се подкрепя идеята за приобщаващо комисия, която позволява на тези, тест с продажба на нови разработки да участват в планирането на тях. Ипотечни съветници в Редич и в цялата страна имат фантастична сделка за разбирателство в рамките на изискванията на потенциалните купувачи. Огромните промени, които са взели място в последните 20 години само да кажа, че извратените старите подходи на градско планиране може евентуално корнер доведе до дългосрочна финансова и социална катастрофа. Местните специалисти смятат, че това може да бъде избегнато само чрез вземане на здравия разум оглед на предложенията, дадени на проектанти от тези, “на място”

Екипът на ипотечни консултанти в Редич осъзнават важността на ученето от Срещата на други хора, които вече са били чрез промяна метод и са разработили рентабилни нови градове и села през цялата Европа. Това е урок, който не трябва да се научат два пъти, както и точка все прави, е, че там не е кой трябва да бъдат върнати или огромен непристъпен четири и пет спални къщи или натъпкани конкретни жилищни сгради, които доста бързо да се развива и негодни за консумация от човека обитаване.

Бъдещето на Редич все още не е решено. И се оказва, че съветници Redditch ипотечни имат желание да бъдат включени в планирането и стил процес. Скоро след като всички в края на деня, в който те е кой ще бъде помолен да продава развитието, последвало те са изградени.