загуба на работни места, намаляващи стойности дом, и възбрана

The Boston Федералната резервна банка е учил няколко от водещите причини за възбрани в цялата страна, и нито една от тези причини са често-често цитираните “непосилните ипотечни плащания”, поради регулируеми заеми проценти. Двете най-важни причини за високия процент на възбрана и провала на кредитни програми модификация са спад в стойността на жилищата и безработицата.

В имотния балон насърчават спекулациите и купуването на жилища (или втора и трета домове) и за инвестиции. Сега, когато стойностите са паднали в най-повредени пазари, собствениците на жилища са повече от готови да си тръгне от губеща инвестиция, отколкото да продължат да правят плащания, независимо дали те могат да си ги позволят, или не.

Спадът в цените винаги е бил деликатен момент от плановете на правителството за справяне с кризата възбрана. Много от тези планове са необходими кредитори, за да записвам ипотеки да бъде в съответствие с текущите цени на имотите, принуждава банките да признаят огромните загуби, само за да разтоварят на дом, който може да се изправи възбрана. Но банките са склонни да признават тези спадове в стойността, избрали възбрана и спасявания вместо това.

Също така, правителството планира да помогне на кредитополучателите не успяват да решат проблема с спекуланти, които взеха ипотеки надявайки се на 20 или 30% увеличения на цените в една година, които никога не са имали никакво намерение да живее в или подобряване на имот. Homes са били разглеждани като малко повече от скъпи, нисък риск, големите запаси награда, а сега тези инвеститори са само на минути от губещите.

Без огромните проценти поскъпване, постигнати по време на балона, тези собственици не искат да плащат за техните свойства. A ипотека модификация на по-ниска месечна вноска няма да промени факта, че стойността на имота е паднала и че ще бъде трудно, ако не и невъзможно, да го продаде на разумна цена. Тръгваш се разглежда като по-добър, по-лесен вариант.

Въпросът за загубата на работни места вследствие на икономическата рецесия също е промяна във финансовите обстоятелства на едно семейство, че може да доведе до престъпност, че промяната, заем няма да помогне с. Банките са изключително трудно да се преговаря с един разумен модификация и значителна промяна в доходите е почти гарантиран начин да се отклони, без професионална помощ.

За съжаление, redefault процент по държавни програми за подпомагане на модификация е изключително висока. Това може да се дължи на факта, че програмите са предназначени за решаване на въпроса за “непосилните ипотеки”, но се използват от кредитополучателите да останат в техните свойства за още няколко месеца, преди да изостава отново или да реши да си тръгне.

Недвижими имоти спекулантите може да бъде в състояние да отговарят на изискванията за промяна от тяхната банка в надеждите на пазара подобри през следващите няколко месеца. Когато стойността на недвижимите имоти остават стабилни или намалее още повече, продължават да плащат за надценени имоти (дори и с намалиха плащане) е все още една загубена възможност за инвеститорите.

За собствениците на жилища, които са преживели загуба на работа, но отговарят на изискванията да се изменят техните ипотека, те могат да открият, че не може да се справи с плащането, защото доходите им е паднал твърде далеч. В действителност, продажба на къща на къса продажба и отдаване под наем може да бъде по-добър вариант в този момент, вместо да хвърлят оскъдни пари в скъп план за преговори.

Докато оценявате корекции са причинили сериозни щети на кредитополучателите, това не е основната причина за ограничаване на достъпа криза. Спадът на жилищните ценности и рецесията приемате повече от кредитополучателите, отколкото нискокачествени ипотечни кредити. По този начин, план за решаване на скоростта възбрана чрез модифициране на “недостъпни” кредити няма да бъде толкова ефективен, колкото и политиците изглежда вярват.