избора на подходящ ипотека Tulsa

Първата стъпка на семейството трябва да се направи след покупка на жилище в Тълса, Оклахома е да се намери най-подходящия ипотека. Много експерти твърдят, че избора на ипотечен план е също толкова важно, колкото и закупуване на имоти. Бране на правото кредитор може да означава разликата между защитен ипотека и рискован ипотека Tulsa план, който е защо горещо ви съветвам да бъдете много внимателни, когато планират своето бъдеще.

За щастие, има повече от няколко опции, за да се намери кредитор за осигуряване на вашата ипотека. Въпреки това, за първи път купувачи е малко по-трудно, тъй като има много термини, които не са толкова много знаят какво означава – FHA, Вирджиния и други. За да се спести ценно качество, всички първи път купувачи трябва да знаят всички разлики между различните видове кредити. Ние ще продължим статията преглед различни видове кредити, така че всички хора ще имат много по-ясна представа за този важен въпрос.

FHA заеми – те ще позволят на първо време купувачите на жилища, както и настоящите собственици за закупуване на жилище с по-малко от 3,5% надолу. Въпреки това, имотът трябва да отговарят на всички изисквания FHA стандартни но добрата част е, че всички ваши затваряне разходи се контролират което означава, че можете да се класирате за заем, дори две години след производство по несъстоятелност или три години след възбрана. Със заем FHA за ипотечен Tulsa Oklahoma, там са по-ниски квалифицирани съотношения и най-хубавото е, че можете изцяло да контролирате всичките си разходи, което го прави идеален метод за хора, които не могат да си позволят значително авансово плащане или хора, които са имали много финансови въпроси в миналото.

VA кредити – това са видове кредити, които могат да се хвана за хората, които служат или в момента служат във въоръжените сили. Тези заеми са по-ниски и най-хубавото е, че дори хора, които имат синини кредит имат шанс за квалификациите за VA заем. Да придобие право на този вид заем изисква да са служили точно сто шейсет и един ден през мирно време, 90 дни по време на война, шест години в резервирания / Националната гвардия или ако сте съпруг на услугата член, който е бил смъртоносно ранен по време на войната.

Конвенционалните заеми – за този конкретен вид на заем ще се нуждаят от 5% първоначална вноска и кредитни точки са задължителни. Лошата част е, че не можете да контролирате възникване и затваряне такси. Друга характеристика, която определя този вид заем са: в него няма никакви стандарти за състоянието на имота, като максималната кредитна продавачът е 3% към купувача затваряне разходи; потенциален купувач трябва да изчака 4 години след производство по несъстоятелност / възбрана, за да отговарят на изискванията за такава заем; квалификационните съотношения са по-малко. Тези заеми се препоръчва за хора, които имат съществено авансово плащане и над средния кредитен рейтинг.

Лошите кредити кредитни Начало – въпреки че имате нисък кредитен рейтинг, все още имате възможност да притежавате собствен дом, тъй като има кредитори, които ще покрият високорисков заем. Поради увеличаване на броя на хората, които губят своята имоти до ограничаване на достъпа и описа е доста голяма, някои кредитори са станали значително гъвкава при одобряването лошите кредити кредит за дома. Тази ситуация се отнася и за ипотека Tulsa.

В заключение, ситуацията с Oklahoma ипотека дома е по-различно в сравнение с положението в други държави. Ние сме сигурни, че няма значение в каква ситуация се намирате, вие също можете да намерите най-подходящия Tulsa ипотека.