измами капиталови кредит – са кредитори злото

Макар да изглежда доста просто да сглоби нов заем капитал, има теми, които трябва да мислят за да направляват ясно на капиталови измами. В интерес на истината, много от нещата, които ще видите тук не се говори за рутинно. Преди да влезе във вашето кредитно споразумение, моля се справят с това …

Трябва да знаете, че много кредитори на пазара собствения капитал заема са законни кредитори; обаче, няколко кредитори лов за тези, които не са запознати. Тези корумпирани кредитори предоставят привлекателни заеми, все още не успяват да информира кредитоискателя за незабелязано такси или балон такси. Неразкрит разходи често лишен от заеми, тъй като април е трябвало предпазна мрежа за заемополучателя, че отсява скрити разходи. Неправомерно кредитиране практики варират от собствения капитал източване и заем обръщане да крие заем детайли и пакетиране заем с допълнителните разходи.

Чиста Stripping е един от водещите измами по кредита пазара. Кредиторите ще се опита да ви освободи от твърдия си спечелени пари от източване на целия капитал от къщата си. Те всъщност ще ви съблекат на къщата си, след като по подразбиране по кредита. Кредиторите, които участват в собствения капитал източване воля в много случаи представя кредитополучателите (Това е наистина страхотна!) Сделки, водещи ви да се закълне, че се спестяват пари. Следователно, след като кредитополучателят казва да на споразумението, заемодателят ще поставят нови разходи, скъпи лихвите и други такси, която поставя тежест на кредитополучателя, докато той / тя се пречупи и не извърши плащанията по ипотеката. Заемодателят след repossesses къщата, изхвърляне на къща за пари, докато на кредитополучателя е бездомник с лош кредитен доклад.

В резултат на това, федералното правителство е подготвил факти, за да помогне на кредитополучателите се избегне загубата на собствения си капитал. Като се има предвид, че собствения капитал източване се превръща в огромна индустрия, на Фед настояват собствениците на жилища да внимавате за собствения капитал източване, освен като се запознае с кредитори, които се предоставят заеми, които достигат над заплатите си. Съвети на измама е, когато един кредитор, казва, че е добре да преувеличават си лично богатство. Кредиторът може да ви убеди да кандидатстват за заем с месечни вноски, които са прекалено високи за паричните потоци. Заемът е одобрен, тъй като заемодателя практика заплатите си, както е по-високо от това наистина е така.

Федералните също настояват кредитополучателите да остане в съзнание на заем обръщане, което е метод за превключване заеми често и искане на големи суми пари в брой на всеки рефинансира провежда. Заем обръщане върви по този начин: Когато потребителят не извърши плащания по кредита, кредиторът предлага да поднови заем и да премахнат всички пропуснати плащания. Някои ипотечни инициаторите са рефинансиране на заеми многократно в кратък прозорец от време.

Можете по същия начин ще искат да търсят PMI, който е лична ипотека застраховка, което е изискване, обаче, шепа кредитори се опитват да налага такси за допълнително покритие, че не е необходима. По този начин собствениците на жилища, предимно семейства, които са едва от получаване, трябва да се чете със спецификата на всеки заем, издаден старателно.

Ако кредитор е ли browbeating да подпише споразумение, което ще трябва да се обърне друг кредитор, тъй като притискат кредитополучателите е определен върха, че заемодателят се дърпа мошеник работа.

В крайна сметка, крайният глас за справяне с капиталови измами жилищата ще зависи от вас. Използвайте съветите в тази статия, за да открие най-добрия подход за работа с парите си и да намерят себе спи малко по-добре през нощта.