имоти за отдаване – време решение

Може би сте с предварителното планиране за пенсиониране? Най-популярните решения за финансиране на тази важна разпоредба, са основно могат да се намерят нито в пазара на недвижими имоти, чрез покупка с цел отдаване под или на фондовия пазар.

Интересно е, че ако беше инвестирани £ 100,000 в жилищни имоти през 1983 г. щеше да е на стойност около £ 555 000 от 2006 г., търговски имот в това време ще са се увеличили от £ 100,000 до £ 997,000, докато същата сума, инвестирана в FTSE All Сподели тракера би са се увеличили до £ 1,4 m. Тези цифри не взимат предвид всяка доход от наем от имота цифри, но се предполага, че всички дивиденти биха били реинвестирани в акции фонд. Дори и позволява на тези различия, акции имат добре и наистина бити жилищен имот с течение на времето.

Последните години разкажа една много по-различна история. Между 1996 г. и 2006 г. жилищен имот е пребит собствения капитал изпълнение от 28%. Между 2001 г. и 2006 г., на връщане от акции е работил само при 11%, докато цената на средната дома се е удвоил.

Това прави решение относно това дали сте по-добре да инвестират в традиционен дом или покупка с цел отдаване имот сложен един.

Тревожен фактор идва в уравнението, в които, докато още купи с цел отдаване под ипотеки са подредени, възвръщаемост на тези имоти падат. Да бъдат убедени на възвръщаемост от 10% през 2001 г. под наем жилищни имоти, до 2006 г. цифрите спадна до средно 6%. Co-между другото това е цифрата, която се счита за пробив дори за осъществяване на инвестицията си заслужава. Ето защо е изключително важно да се намерят най-подходящия имот, преди да се ангажира с този курс на действие.

Това е много често за покупка с цел отдаване под наемодателите да разгледа имота като пенсионирането си фонд и със сигурност тези, които са достатъчно късмет да бъде на пазара преди няколко години трябва да направи някои много задоволителни печалби. Какво да кажем за бъдещето, все пак?

Жилищна отдаване под наем срещу традиционните пенсиите винаги е бил тема за дебат. Само защото акциите са излезли най-добре в дългосрочен план, от това не следва, че историята винаги се повтаря.

Що се отнася до данъка ъгъл се, налице е помощ от приходите в които за всеки £ 60 платени в своя дом, £ 100 ще се кредитира. Тези данни са за по-висок процент (40%) данъкоплатец, но дори и да плащат само стандартната 22% все още има £ 22 печалба за всеки £ 78 платени инча Когато дойде времето да се започне жъне награди на пенсионната план, 25% от фонда могат да се вземат в брой, без данък.

Положителни разлики от жилищните имоти ще се таксуват по 40% данък, въпреки че можете да използвате капиталовите печалби надбавка и индексация. Ако имуществото е съвместна собственост на една двойка, тогава няма да има две партиди за квоти. Това е относително лесно да се заемат повече пари, за да увеличи портфолиото си имот за да се гарантира по-бърза възвращаемост.

То може да бъде на никого предполагам, по отношение на посоката на пазара. Може би най-добрият съвет е да се диверсифицират, а не да постави всичките си яйца в една кошница!

За съвети относно пенсиите, така и за покупка с цел отдаване под ипотеки, в интернет е мястото да погледнете. Ще намерите цялата информация, съвети и сравнителни цитати от които имате нужда, с минимум попълване на формуляри.