как да затворите повече продажби използващи дългови води

Ако сте нов ипотечен брокер, не може все още да се мисли за използване на дългови води. Когато започвате, най-вероятно ще започнат да се натрупват нови клиенти чрез собствената си лична мрежа от приятели, роднини и познати. Но какво се случва, когато сте работили си път през този списък? За да бъде успешен, ще трябва да представите своите висококачествени кредитни продукти на заинтересовани потенциални клиенти възможно най-често. Един лесен начин да направите това е придобиване води дълг консолидация. По изграждането на вашия бизнес ви ще осъзнаят, че опитни брокери ипотечни увеличат своите продажби близки проценти чрез използване на висококачествени дългови води.

Като ипотечен брокер, можете са разделени относно това как най-добре ще прекарате времето си по време на работа. Решаването на въпроса с отнемащи време аспекти на вашия офис изработки отнеме време далеч от дъното си линия: сключване на сделки бизнес. Това е начина да се печелят пари в линията си на работа. Така че, от това следва, че колкото повече време сте в състояние да предложите на своите кредитни продукти на квалифицирани потенциални клиенти, а по-вероятно е да затворите сделката успешно. Това отнема време, за да намерите квалифицирани и заинтересовани потенциални нови клиенти. Е, как смяташ да прекарате свободното си време? Спринт около намирането на тези хора? Прекарвам времето си правиш това отнема от времето за това как се правят пари, което е по-добре прекарано време затваряне. Какво ви трябва, е време-ефективен начин да се увеличи броят на презентации, можете да направите всеки ден работа, и по този начин вие ще увеличите скоростта на затваряне. Дългови води са спестяване на време решение за повишаване на крайния резултат.

Вашето време струва пари, така че да го използват мъдро ще ви позволи да спечелите повече, по време на работа. Работа с висококвалифицирани води дълга намалява времето, прекарано за всичко, но затваряне. Всяко преднината консолидиране на дълг, които считате за покупки трябва да идват с гаранция за изключителност. Защо да се харчат пари на каишка уреждане на дълга, който е на разположение на няколко брокери ипотека? Тези пари брак води до разочароващо конкурентната ситуация, където никой няма вероятност да излезе победител след няколко брокери язовец потенциален клиент, докато не се оттеглят. За да се избегне това, се уверете, че сте единственият, който ще получи определен набор от дългови води.

Клиентите се интересуват повече от слуха си продажби терена, когато те имат голямо количество необезпечен дълг – тези хора са най-добрите проводници дълг. Това означава, че всички води, Вие се съгласявате да купя е трябвало да бъдат проверени имаме голям размер на необезпечените задължения, за които те търсят за помощ. Premium дълг води също така да гарантира, че води, контактна информация е точна, и те ще ви кажат какво средният процент на затваряне е по води, така че гледам за тази важна информация, преди да купите всеки дълг води.