как да се избере най-добрия ипотечен

Ипотеката е финансова инвестиция, която включва голяма сума пари, а това е важно за вас да си направи изследвания, преди да реши коя компания искате да отидете с. Въпреки че много професионалисти ипотечни са честни, те търсят голяма комисионна да ви помогнем да получат заем, и често ще се грижа за най-добрия интерес на работата си, а не теб. Поради това е важно да се вземат необходимите мерки, за да застрахова получите възможно най-доброто предложение.

как е вашата?

Първото нещо, което трябва да направите, за да кандидатствате за ипотечен кредит е да преразгледа кредитната си история. Грешки на вашата кредитна история може да доведе до увеличаване на лихвения процент, и стойността на ипотеката. Това е нещо, което искаме да избегнем. Също така е важно да се разбере на термините, използвани в споразумението.

какъв е видът на ипотеката?

Трябва да знаете, какъв вид на ипотека, за която кандидатствате и как тя се вписва в с финансовите си цели. Искате ли ипотека с лихва, която варира, или бихте предпочели да имат една, която е фиксирана?

които ипотека компания?

Това е един от въпросите, които ще трябва да отговори, когато избирате кои ипотека компанията, в която искате да използвате. Вие също трябва да знаят колко пари трябва да се вземат и колко можете да си позволят да плащат всеки месец. Ако има някои неща, които не разбирате, вие трябва да се консултирате с професионалист. Има много консултантски услуги, които са на разположение да ви помогне. Като всеки финансов разход, който включва големи суми пари, трябва да пазаруват, за да намерите най-доброто обслужване.

сумиране на всички разходи

Много различни компании ще разполагат с набор от различни затваряне разходи и лихвените проценти. Вашата цел трябва да бъде да се намери компания, която предлага най-добрата услуга за най-ниската цена. Някои кредитори ще се опита да изчислите цената на затваряне, а това е нещо, което не искам. Искате точната цена не оценява. Ако дружеството не може да ви даде точната цена на всички такси отпред, то вероятно най-доброто, за да вземе бизнеса си на друго място.

винаги може да си тръгне

Също така е важно да се уверите, че не са подлагани на натиск да подпише споразумения. Бъдете предпазливи на всички кредитори, които се опитват да ви накара да заемат повече пари, отколкото трябва. Ако се опитат да налягането в получаване на заем, това обикновено означава, че те са по-загрижени за печелене на пари, отколкото ви помага да получите най-добрата ипотека. Компании като това трябва да се избягва. Ако вие не разбирате някои условията на споразумението, да зададете, че копие бъдат направени от нея, така че тя може да бъде преразгледана с адвокат, преди да изберете да го подпише.

честността е единственият начин

Никога не поставяйте невярна информация за вашата молба за кредит, дори ако заемът офицер настоява да го направите. Кредитните инспектори, които правят това трябва да бъде докладвано на FTC. Също така е добра идея да се избегне застраховка за покупки кредити, които не е необходимо. Ако смятате, че имате нужда застраховка, свържете се с други дружества, различни от вашия кредитор, за да видите какво се занимава, което предлагат. На заключителната трябва да сте сигурни внимателно да прочетете документа, преди да го подпишете. Не позволявайте на никого да се бърза с подписването му, без да четете.

Ако установите, че условията на споразумението са се променили, трябва да имате не проблем за прекратяване на сделката. Вие не искате да подпишете документ, който ще ви постави в финансови затруднения по-късно. Ипотеката е един от най-важните части на вашия персонален финанси, и не може да си позволи да се справят с неетично заемодателя. Направи грешка при избора на ипотека може да доведе до години на финансови главоболия, ако работите с един кредитор, който не разполага с най-добрите си интереси в ума.