как да се получи в дома на мечтите си с лош ипотечен кредит

Един от най-тежките странични ефекти на с лоши кредити е, че е трудно да се намери ипотека за покупка на дом, който трябва или отчаяно искат. В качеството си на собственик на жилище е много възнаграждаване, и плащат месечна вноска ипотека, вместо да платят наема или лизинговата вноска е един от най-добрите начини за осигуряване на бъдещето си и да стане финансово стабилна. Притежаването на жилище и получаване на ипотечен дома не е на място, обаче, за тези кредитополучатели с лоша кредитна.

А лошите ипотечни кредити може да позволи на собствениците на жилища с по-малко от перфектни кредит възможност за реализиране на американската мечта, спрете отдаване под наем, и да започнете да притежава!

получаване на вашия лош ипотечен кредит

Когато имате лош кредитен рейтинг, всякакъв вид заем или кредитна линия, за която кандидатствате, е трудно да се получи. Ето защо специални кредитори предлагат този вид на ипотечно финансиране за физически лица, които показват голям потенциал да станат достойни кредитополучателите, но изостават в някои аспекти, като кредит представяне в миналото. Тези кредитори работим усилено, за да ви постави в дома, че всъщност можете да си позволите. Можете да им помогне в тяхната мисия, като молбата Ви за лош ипотечен кредит у дома изглеждат по-привлекателни. Има някои стъпки, описани по-долу, които можете да следвате, за да помогнат за осигуряването на финансиране на ипотечните кредити, което трябва с лоши кредити.

На първо място, трябва да проверите състоянието на вашия кредит чрез издърпване свой собствен доклад кредит от трите основни кредитни бюра отчитане, Experian, Equifax и Trans съюз. Важно е да се провери отчета си и с трите, защото различни кредитори при използването на услуги за кредитен отчитане, когато те разследват вашия кредит. Проверете, за да се уверите, че всичко, което се пише за личния си положение по отношение на вашите сметки и просрочията е в ред.

Всеки елемент на кредитната си доклад, че се отчита неточно трябва да се овладява бързо с Бюрото по въпроса. Бюрото трябва да докаже, че принадлежи на вас или го премахнете своевременно по закон.

Първа вноска за новия си дом

Също така, трябва да започнем да работим усърдно, за да спести авансово плащане на дома, че ще купите. Докато спестяване на пари никога не е приятно, опитайте се да си спомня задоволство, че ще имате, когато завъртите ключа към собствения си дом, едно, че сте собственик и не просто плащане на наем на. Записване толкова пари към авансово плащане, можете да е важно, защото на заемодателя ще искат да видят, че вие ​​сте отговорен кредитополучателя, който може да се справи пари, а в допълнение, можете авансово плащане ще допълни сумата, която трябва да се заемат по-малко, което прави си лихвен процент по-малко, както добре. Това ще направи цялата цена на дома си, заедно с лихва, по-достъпни. Докато много кредитори искат 10% авансово плащане на вашия дом, има и други кредитори, които ще изискват по-малко.

искаш да се класират за 8500 $ кредит съгласно законодателството на Обама?

Бихте могли също да става с един кредитор, който ще ви премина първата кредитна време купувача, че е на разположение за нови собственици на дома чрез правителството на САЩ. Това може да бъде много голяма сума, която е толкова, колкото $ 8500 и е възстановена, когато подадете данъчна декларация. Съществува голямо разнообразие на кредитори, които се предлагат специални възможности за финансиране за купувачи, които отговарят на условията за кредитиране. И този кредит не е финансирането, което трябва да бъде възстановена – което е още един плюс.