как да се получи ипотечни кредити

Защо да плащате на някой друг под наем, когато може да плати свой собствен ипотека, а? Ипотечните кредити са по-лесно да се получи от всякога. Ако имате повече от 20 на сто от цената на дома като първоначална вноска, вие дори не трябва да представят документи за ипотечни кредити в повечето случаи. Дори и да не разполагат с никакви пари, за да остави на вашата ипотека, или имат минала фалит, има ипотечни кредити, които са достъпни за вас.

Можете да кандидатствате за ипотечни кредити онлайн или в мръсно институция линия кредитиране. Често има повече опции по отношение на ипотечните кредити онлайн, отколкото навсякъде другаде. Често можете да получите нисък лихвен процент по ипотечните кредити, когато кандидатствате онлайн. Обърнете внимание на цената и колко може да си позволи да плати за ипотека всеки месец, преди да си готов да се прилагат. Има изобилие от ипотечни калкулатори онлайн, че може да определи сумата на парите, които ще трябва да купуват на дома, както и колко си месечна вноска ипотека ще бъде.

При кандидатстване за ипотечни кредити, имате избор за получаване на конвенционален заем или правителство, обезпечени заем. Ако сте за първи път собствениците или ветеран на услуги, можете лесно да получи кредит за повече от 80 на сто от стойността на жилището.

Ипотечните кредитори са готови да направят ипотечни кредити. Лихвите по ипотечните кредити са все още ниски и има много изгодна цена на пазара на недвижими имоти днес. В допълнение към всички възбрани, много цените на жилищата са паднали действително в някои области. Никога не е имало по-добро време за закупуване на жилище за себе си, отколкото в момента.

Ако сте отдаване под наем на жилище, което изплювайки парите си за наем. Вие всъщност плащат друг ипотека на някого вместо да плащат сами. Можете да кандидатствате за ипотечни кредити и закупуване на жилище за себе си вместо да плащат наем. Освен, че се възползват от дома под наем, също така имате данъчни предимства от притежаването на собствен дом. Можете да отпишат интерес, който да ви платим за ипотечни кредити на вашия корпоративен данък.

The United States използвани за да бъде една нация на наематели, но сега е нация от собствениците на жилища. Това започна през 1950 г. и продължава до днес. Правителството дава стимули за хората да купуват собствените си домове. Две от стимули, които са дадени, са данъчните облекчения за ипотечните кредити, като например възможността за отписване на интерес и точките, и правителството, подкрепени ипотечни кредити като например заем FHA и VA заем.

Ако сте отдаване под наем на жилище, помислете за закупуване на жилище днес вместо това. Първи по ипотечните кредити не е трудно, без значение какво си финансово положение. Има някои ипотечни кредити, които действително ще ти даде 100 процента от стойността на къщата. Всъщност можете да си купите къща, без пари надолу и вероятно плащат по-малко пари на месец за вашата ипотека от теб сега под наем.

Съберете вашите финансови документи и говорете с кредитен инспектор. Той или тя ще бъде в състояние да ви кажа всичко за ипотечни кредити и кои от тях могат да бъдат точно за вас.