как успешно да рефинансира, когато имате лош кредит

Отпускане на ипотечен ако имате лоши кредити е по-възможно днес, отколкото е била в миналото. Може би заемодателите са станали по-снизходителен от състрадание за потребителите, които са имали проблеми в миналото. Или е твърде вероятно, те са осъзнали, че кредитополучателите които търсят финансиране с по-малко от перфектно финансова запис са също толкова печеливш пазар, тъй като клиентите с по-благоприятен статут. Във всеки случай, резултатът е положителен за тези кредитополучатели, които се нуждаят от рефинансиране на техните текущата ипотека, но нямат добра кредитна.

Преди да се опита да получи ново финансиране, трябва да разберете колко зле ситуацията наистина е така. Можете да разберете, че не е толкова зле, колкото можете първата мисъл. Все пак, ако това не е така, най-доброто нещо, което можете да направите, е да се получат при наближаване на кредитор за ипотека за да обясни ситуацията и да видим дали те ще бъдат в състояние да ви помогне. Получаване на кредит доклад ще ви снабди с най-необходимите знания за вашата ситуация.

След като получите вашия доклад, го прегледаме да се уверите, че цялата информация в него е вярна. Ако има неточна информация, която спор с Агенцията за кредитен отчитане да го премахнат от вашия доклад. В случай, че трябва да оспори информация за отчета си, изчакайте най-малко шестдесет дни за промените, за да се отрази на вашия доклад, а реално да променят своя кредитен рейтинг.

Сега, че знаете къде се намирате, след преглеждане на Вашия отчет, можете да започне около пазаруване. Най-доброто нещо да направите е да отидете на няколко различни кредитори, така че да имат различни кавички, че можете да сравните. Ако имате резултат, който е по-малко от около 600, трябва да използвате една компания, която е специализирана в ипотечните заеми. Тези компании са по-опитен в този вид кредитиране и обикновено имат специални програми за тези видове заеми.

Това е мястото, където да знаят вашата кредитна история влезе в игра. При пазаруване наоколо, преди някой да дърпа своя доклад и проверява резултата си, попитайте за ипотечен цитат на базата на информацията, че вече знаете, това ще ви помогне да запазите вашите запитвания до минимум. Също така, по този начин, можете да разберете по малко предварителна основа, ако ще бъде одобрен или не. Ако кредитор казва, че въз основа на сегашната си ситуация и си минало, не сте в състояние да рефинансира, можете да преминете към следващото кредитор, без да губи прекалено много време или средства.

Можете да очаквате да плащат по-високи разходи за ипотека, ако резултатът ви е ниска. Това не означава, обаче, че заемодателят има свободен начин на отглеждане за да ви налагат прекалено високи суми на таксите. Попитайте всеки кредитор към детайла таксите се начислява на такса за заема. Това включва лихвения процент, заредени точки, както и всички разходи за затваряне и рефинансиране такси. Прегледайте тези такси с контрол, и се опитват да преговарят с тях, доколкото е възможно. Въпреки, че не е нужно много преговаряне, все още има някои.

В зависимост от сериозността на ситуацията, получаване на помощ не трябва да бъде прекалено трудно. Тъй като има много кредитори, че работят с потребителите с лоши кредити, тя трябва да бъде лесно да се пазарува и да помогне за вашата ситуация.