калкулатор ипотека ще каже истината за лихва само кредити

Има много неща, каза по телевизията и във вестниците за лихвените само заемите са ужасно ипотека да придобият. В повечето случаи те са, но те са създадени за една причина. Някои хора се нуждаят от интерес само заем, за да получите заем устройство, необходимо за да се получи повече от един заем.

Тя е насочена по-скоро към инвеститори в недвижими имоти, или удобен човек се опитва да превърне една бърза печалба чрез фиксиране на домашна. Да приемем, че инвеститорът има допълнително $ 2,000 на месец, че банката смята, че те могат да си позволят за месечна вноска. Отивам да се изключат данъци, осигуровки и кондо такси от този пример, защото тя ще бъде по-лесно да се докаже моята гледна точка.

Инвеститор – 2000 щатски долара / п разположение – Той иска да си купи и да определи до два имота за $ 200 000 всеки, защото той ще бъде в състояние да ги обърнете, когато сте готови за $ 250 000 всеки. Използвайте Mortgage Calculator, която има погасителен план, за да видите на месечна вноска с главница и лихва.

200000 = 1075/month
200000 = 1075/month

Банката заяви, че инвеститорите могат да си позволят само 2000 $ на месец, или тя ще бъде отказан. Той е в 2150 щатски долара и какво прави той? Вземете друг поглед към амортизационен план и забележите, че ако имаш интерес само заем, което означава, че не плащат никаква част от главницата, а след това няма да намали месечната вноска от $ 240 всеки.

200000 = 835/month
200000 = 835/month

Сега инвеститорът има право да получава заеми двата дома, които имат интерес само заем. Той не се интересува от плащане по главницата, защото той иска само $ 50,000 в печалбата от всеки дом. Ако сте закупуване на жилище в дългосрочен план след това разплащателната главницата е много важно, но ако сте обръщане на жилище след това няма смисъл. Причината няма смисъл да е така, защото и главното ви постави в дома ти се върна, когато го продаде, и инвеститорът иска да го продаде веднага, така че защо да се влагат пари в дома, че той може да използва това определяне става?

Аз много се договарят, че само лихва заем не трябва да се използва редовно. Определено не трябва да се използва, за да “позволи” на дом, който искате да живеете в за следващите 10 години. Ти си по-добре, отдаване под наем на мястото, тъй като ще бъде по-евтино и по-малко от една караница. Ако платите на банката интерес, и да плащат данъци, осигуровки и кондо такси, без да плащат главницата тогава какъв е смисълът от притежаването на дом?