колко много е твърде много да се харчат за ипотека

Нещо, което е много важно за вас да се вземат предвид при покупка на жилище или рефинансиране сегашния си дом са крайните разходи.

Бих искал да ви кажа, че крайните разходи за ипотека не са скъпи, но повярвайте ми, те са. След като добавите всички такси, които участват, като точки, данъци, застрахователни заглавие, окръжни разходи и различни други такси, той наистина започва да добавите, и сумата може да бъде объркващо ума.

Първото нещо, което трябва да разберат е, че никой в ​​ипотечния индустрията работи безплатно, така че бъдете готови да плащат по заключителния масата.

Общият размер на таксите, “зависи от доста различни неща. Например, процентът на таксите на кредити при отпускане “на кредитора ще бъде да се зарежда. Друг скъп такса е заглавието търсене и застраховка. Заглавието такса варира в зависимост от държавата и се определя от размера на дома.

Закриване разходи за средния никога не трябва да надвишава 5% от общата сума от продажната цена, а това не включва първоначална вноска.

Общият размер на тези такси “не всички отидете на кредитор, който е финансирането на заема. Като цяло само таксата заем възникване и на такса за кандидатстване отидете на финансова институция за финансиране на заем.

Останалата част от таксата, като например оценката, кредитен доклад, лихви за периода между затваряне и първата си месечна вноска, застраховка дома собственика, заглавие застраховка, про харесвани данък сгради и т.н., отидете на техните съответни институции.

Преди да отидете на затваряне, на ипотечен кредитор е задължен по закон да ви изпрати добра оценка Faith (GFE). The GFE разкрива точна оценка на цялата такса за вас ще бъде отговорен за когато затворите заем на деня на уреждане.

Уверете се, че отиде над GFE внимателно с глоба гребен зъб, и ако има някакви такси “, който не разбирате, обадете се на вашия кредитор или брокер и ги помолете да ви обясня.

Както казах по-рано, трябва да си готов да заплати за цените. Закриване разходи не са евтини, но не трябва да плащат и стотинка повече от това, което е норма в тази индустрия.

Ако вашите затваряне разходи са някъде между две и 5% от сумата на ипотеката, трябва да бъде в добро състояние.

Ако те са драстично по-висока, сериозно да обмислят намери друг кредитор.

Не забравяйте, че да си напишеш домашното. Поставете се в състояние да разберат всички условия ипотечни промишленост и условия, които се запълват всички документи ще се подпише.

Също така, отделете време и магазин наоколо за ипотека, винаги търсим най-добрата цена на най-ниската възможна цена.