кратък наръчник за начинаещи да remortgages

Почти всеки е запознат с ипотека, като това е банковата план за заем, предоставен за закупуване на жилище. Такава Заемът е обезпечен срещу закупен имот, така че ако кредитът не се изплаща по отношение на договорени условия, заемодателят има законното право да вземат имота като погасяване. Основната разлика между традиционния ипотека и Remortgage е проста-на Remortgage е нов заем на същия имот. По-долу са няколко бита информация, която ще помогне на начинаещи в постигането на по Remortgage.

На първо място, не е само един вид Remortgage опция. Всеки тип има своите преимущества, както и предметите, които не са толкова привлекателни:

SVR, или Standard Variable Rate, е Remortgage че има лихвен процент, който се издига заедно със средния обменен пазар. Това най-често срещаната форма на Remortgage обикновено е с фиксиран лихвен процент за първите няколко месеца на заем, за да заема по-привлекателни за кандидат-кредитополучателите.

Фиксирани Оцени ипотеки носят същия фиксиран лихвен процент от началото до края на живота на кредита. Вашите плащания по този тип заем ще бъде един и същ за целия срок на действие на ипотека, дори ако лихвените проценти драстично се увеличава. За тези, които се нуждаят от стабилност в живота, този вариант е по-добър от двамата, макар че ръстът ще бъде по-висока от примамливи SVR.

Ако нито едно от тях да изглежда като правилния избор за вас, може би опция посредник ипотека е по-вашия стил. Droplock заеми и лимитирани проценти и тракери са различни идеи Remortgage, които съчетават чертите на двете фиксиран лихвен процент и заеми SVR.

Но някои може би се чудите защо някой би Remortgage имотите си и оригиналния заем. В края на краищата, има приложените такси и такива, да не говорим, че животът на заема се удължава. Въпреки, че в дългосрочен план влияе на Remortgage може да изглежда малко по-тъжно, непосредствените финансови ползи могат да бъдат крайно положителни.

Например, ако вашият дом се нуждае от ремонт или да използвате няколко подобрения, средствата, предоставено от Тегля рефинансира не само се отплаща съществуващия си ипотека, но също ви позволява да се запази разликата в средствата общо с това, което искате , като направи необходимите ремонти у дома. New прозорци и малко изолация може да спести много пари от сметките за домашно отопление.

Други причини за remortgaging собственост включва по-нисък лихвен процент, което се изразява в по-ниски месечни плащания и погасяване баланси на кредитни карти с много голям интерес. Каквато и да е лична случая, remortgaging могат да спестят пари в най-различни форми, както в дългосрочен и краткосрочен план.