купувачите на жилища, които нямат кредитна история може да използва алтернативен кредит

Много отговорни хора имат малко кредитна история, защото вярват в плащането, както и да отидете. Това може да работи срещу, когато отидете да си купите дом. Кредиторите искат да знаят, че вие ​​ще бъдете отговорни за изплащане на дълг. Това е, което можеш да направиш. Водят регистри за 12 месеца за плащане на сметките си навреме. Това може да означава разликата между получаване на тази ипотека и изграждането на собствения капитал, или да продължи като наемателя. В действителност, кредитните инспектори ще оценят получава доказателство, че сте платили различни сметки редовно и в срок. Дори и да не разполагате с малко кредитна история, или кредитната си история не е звездна добра съхранява тахографските може да ви отговарят на изискванията за дома ипотека.

запишете вашите сметки за 12 месеца преди покупка на жилище

Наличието на няколко различни видове сметки ще ви помогне да докажете, че сте финансово отговорното лице и ще плащат ипотечните си своевременно. Records на плащания на вашите услуги, телефонни услуги, отдаване под наем и дори на децата си дневни грижи доказателство шоу на фискалната си надеждност и предлагат допълнителни кредитна история. Съхраняват информация за всеки тип законопроект, които ви плащат редовно, дори уроци по музика. Бъдещите купувачи на жилища трябва да направи тези плащания чрез персонален чек като официален протокол. След това, банковите извлечения ще предостави доказателства за тези месечни плащания, за разлика от парични средства или парични преводи.

FHA и VA заеми търсят купувачите на жилища с алтернативен кредит

Ако имате малко кредитна история и желаят да закупят жилище, вашия кредитен експерт може да ви кажа, че Федералната жилищна администрация (FHA) или ветераните работи (VA) заеми биха могли да работят за вас. Тези видове кредити не зависят изцяло от своя кредитен рейтинг за одобрение ..

В действителност, FHA заеми не се нуждаят от кредитната си доклад за одобрение; гол FHA е да помогне на хората, работещи с по-ниски резултати кредитните си домове за закупуване на жилище. Много първи път купувачите на жилища, хората с по несъстоятелност (повече от две години), или ограничаване на достъпа (повече от три години назад), че получаването на заем FHA осъществимо. Въпреки това, бъдещият кредитополучателя трябва да е в състояние да покаже историята на плащане на наем на време в продължение на най-малко 12 месеца, до три други източници на алтернативна кредит, с не повече от два над-30-дни несъстоятелност на всеки две години кредитната си доклад . Освен това, този заем само изисква кандидатите да направи три процента авансово плащане за новия си дом, така че трябва да започнете да спестявате, ако мислите, че това е заем за вас.

ред разплащателна сметка е най-добрият начин да се изгради добра кредитна история

Не забравяйте, че ако искате да си купите дом в бъдеще, но се притесняват, че може да имате достатъчно кредит да го направи, че е много важно да плати всичките си сметки навреме. Някои компании може да не сметне Вашето плащане късно до пет до 30 дни след датата на падежа, така че не е необичайно за потребителите да се замислят плащат тези сметки на или преди датата на падежа маловажно. Въпреки това, ако имате нужда от алтернатива кредит за закупуване на нов дом, не бъдем самонадеяни за плащане на сметките си навреме. Можете да подобрите своя кредитен рейтинг и да получите заем, като плащат всеки законопроект на или преди датата на падежа и поддържане на подробна документация за тези плащания.