лихва само ипотечни жилищни кредити – да се ползват по-голям месечен паричен поток

Лихва само ипотечни жилищни кредити се считат за нови явления в заеми промишленост, както и в производството на домакински покупки. Докато една голяма черта на ипотечните лихви заем рефинансира само е по-голям паричен поток всеки месец, като увеличението паричен поток може действително идват с прекомерна цена. В замяна на по-голям брой всеки месец, собственикът на дома може несъзнателно пожертва за да се ползват ипотека с фиксирана лихва с изключение на възможностите за изграждане на собствения капитал.

Всъщност, когато става въпрос за лихва само ипотечни жилищни кредити, кредитополучателят е от огромна полза от това, ако само за увеличената пари всеки месец. Начало собственици, които мине през ипотечните лихви заем само рефинансира със сигурност са да имат повече налични пари всеки месец, тъй като те просто ще плати първоначално на ипотечните лихви. Тъй като плащането по главницата е намалена, на собственика на дома е поставен в ситуация, в която той вече може да си позволи да има по-голям дом или да се насладят на по-удобен начин на живот с новия си бюджет. И все пак, има цена за такъв тип рефинансиране.

Докато лихва само ипотечни жилищни кредити не са идеални, те предлагат ползи особено в ситуации, когато собственикът има проблеми в изпълнението си на месечните сметки. В такъв случай, той може само да бъде твърде готови да пожертват финансова загуба просто така, че той продължава да плати сметките си всеки месец по бърз начин.
Един от недостатъците на лихвените само рефинансира ипотечни заеми е, че те са на разположение с ARM или регулируеми ипотеки. Това само означава, че ставките са нестабилни и се колебаят като основен индекс се издига и пада от време на време. Такава е скъп риск за собственика дома да изпитате особено когато лихвените проценти значително се увеличава. Обикновено капачка се поставя върху сумата в процент, и докато повишаването на лихвените проценти може да бъде на определен период от време, може действително да бъде основен грешка за собствениците на дома.

Друг основен недостатък на рефинансиране лихва само ипотечни жилищни кредити е, че такива схеми забраните собственика дома да се изгради в дома им капитал по време на началото погасяване етап, където може да се направи само от лихви по заем. Това със сигурност е голям проблем за повечето собственици на дома си особено тези, които искат да печелят значителна печалба от продажбата и обезвреждане на домовете си. Те евентуално може да откриете, че участието им в такъв дом схема ипотечни рефинансиране само негативно засегнати шансовете им за генериране на чиста печалба от продажбата на имота си.