лоши ипотечни кредити – Де да имах известен този sooner_

Ипотечните кредитори ще разгледаме няколко фактора във финансовата и личната си история. В зависимост от това, което кредиторът оказва в историята си, ще се класирате за различните видове заеми. Вашият необходимата месечна вноска също ще се различават по размер, както ще цялостната срока на продължителността на вашия кредит.
Познаването на тези фактори, преди време и правят това, което можете, за да подобри всички от всичко може да направи огромна разлика, когато отидете и да видите Вашия заемодателя и да започне процес, който ще получите вашия нов имот.
Някои от основните фактори, се прилагат за почти всеки кредит, но са особено важни, ако се опитвате да получите ипотека. Големият е, да, познахте – кредит.
Колко хубаво е вашата? Дори ако това не е звездна, не се притеснявайте, тъй като има лоши ипотеки наличен кредит. Вземи копия на всичките си кредитни справки от три големи компании за потребителски отчитане и провери всяка от тях за грешки.
Един от начините да се повиши резултата си е да се провери дали имат някакви грешки, които са относително често, за да бъдат променени. Също така, изплати всички баланси на кредитни карти и други неплатени сметки.
Известен голяма първоначална вноска винаги ще подобри шансовете си да бъдат одобрени. Ако вашата не е напълно топ ниво, толкова по-голяма първоначална вноска, толкова по-вероятно ще се подобри.
Ако кредитната ви е вече звездна, че е идеалната ситуация за инч да намалите месечните плащания, и да се намали времето, необходимо за изплащане на заема, все още можете да остави толкова, колкото можете, дори ако кредитната ви е страхотно.
Преди всичко друго, никога, никога лъжи вашия кредитор. Ако им кажеш, че са на надзорник на електрическа централа и те по-късно разберете сте мъж UPS, който е само имаха работа за 6 месеца, ще бъде напълно прецакани. Просто бъдете честни и вашия кредитор ще направят всичко възможно да работим с вас.