най-добрият начин да се изчисли плащането ипотека

Как да се изчисли ипотека плащане е един от най-важните си решения при покупка на жилище. Вместо да бъде математик, просто ще трябва да се научат малко за процеса и за какво става въпрос. Вие ще имате много възможности за избор, когато става въпрос за фигуриращ какво плащането ще бъде. Ключът към този процес е това, което си кредит и за какво вие ще искате да се заемат.

Каква ипотека искаш? Независимо дали ще изберете коригирана ипотека процент (ARM), фиксирана, или плащане балон тип ще зависи основно от това колко пари, което правите и това, което си кредитен рейтинг е. Тези промени ще ви струва скъпо, ако не са добре информирани относно своите различия!

Ако получите балон ипотека, ще трябва да го изплати или да го рефинансират на всеки пет или седем години като цяло. Лихвените проценти могат да се променят всеки ден и така ще си ARM. Вашите проценти може да започне в най-ниската 5% и достигат преминал 8% в кратък период. Цените не спират дотук или, те могат да отидат много високо, без капачка. Не правете грешката да сравняват нисък процент на ARM в по-висока фиксирана лихва, с фиксиран лихвен процент няма да се промени, но на ARM ще. С фиксирана лихва от 7% това, което започна с е това, което ще завърши своя процент ипотека.

Имате ли големи или малки доходи? Когато даден кредит агент Отзиви вашия кредит те ще гледат на вас използват между една четвърт и по-малко от половината от това, което правят месечни или годишни. Най-добре е да не прекарват повече от една трета от парите, които правят всеки месец на къщата си плащане. По принцип можете да го погледнете по този начин, ако се донесат вкъщи $ 1,200.00, вие ще искате плащането Ви къща около $ 400.

Запознати ли сте с вашия кредитен рейтинг? Четирите основни категории за кредитен рейтинг са бедни, честни, добри и отлични. Ако имате добро или отлично кредит, лихвен процент, който се предлага да се обикновено ще бъде по-ниска. Ако кредитната ви е в ниския диапазон, можете да очаквате да видите по-високи лихви. Повечето ипотечни кредити се основават на проста лихва.

Един вид на проста лихва заем, сумата на лихвата се добавя всеки ден. Ако плащането на първия ден е $ 360, на следващия ден ще бъде $ 370 и така нататък. Всеки ден си интерес се добавя, докато не плати за този месец. След като сте извършили плащането, Вашият принцип ще сляза (на база размера на кредита), и лихвата ще бъде добавено към по-малка сума. Така ще се спестяват пари всеки път, когато направите това, като плащат по-малко интерес.

Mainstream ипотеките обикновено се изчислява като проста лихва месечно. Независимо от кой ден ви плащат ипотечните си това няма да промени това, което ти дължа, защото се начислява лихва месечно, стига да плащат навреме. При използване на ипотека калкулатор, че е важно да се знае какъв е видът на интерес ще да отида с, дневен или месечен.

Когато се реши как да се изчисли плащането ипотека, се уверете, че са запознати с всички срокове, свързани с вашия кредит. Ще имате възможност за избор на прости или напреднали модели. Вие ще получите по-голяма финансова картина, когато използвате по-напредналите калкулатори ипотечни.