нежелани такси кредитни ипотечен брокер

Само защото сте жертва на нежелани кредит, това не означава, че автоматично ще се наложи да използвате услугите на ипотечен брокер, който ще отговаря голяма такса, когато ви помага да кандидатстват за неблагоприятно ипотечния кредит.

Въпреки че таксите, насочени към неблагоприятни кандидатите на ипотечни кредити обикновено са високи в сравнение с кандидатите с чиста кредитна, някои брокери изберат да не се възползват от ситуацията и не се налагат прекалено високи такси за техните нежелани клиенти кредитни.

Ипотечните брокери са били известни в размер до 5% като брокерска такса за нежелани ипотеки кредитни просто защото клиентът има лоша кредитна история и ще има друг избор, освен да приеме каквото и ипотека точка.

Такива ипотечни брокери оправдаят своите прекомерни такси като се твърди, че е по-трудно и отнема време да се снабдяват и процес неблагоприятно кредит, ипотека, отколкото за чиста ипотечния кредит. Това не е непременно вярно, и купувачите трябва да са наясно с това.

Въпреки че има някои допълнителни работа, необходима, когато клиентът има неблагоприятен кредит, той може би не е достатъчно, за да оправдае такова голямо увеличение на таксите, което обикновено варира от 0% до 1% за чисти приложения на ипотечни кредити.

Ако страдате от нежелана кредит, може да е необходимо, за да използва услугите на един ипотечен брокер да ви помогнат да намерите неблагоприятно ипотечен кредит, за да отговарят на вашите нужди.

Трябва да знаете обаче, че тя не може да се наложи да заплащат прекомерно високи такси, за да се осигури такава ипотека. Въпреки че повечето ипотечни брокери ще налагат прекалено високи такси за нежелани приложения на ипотечни кредити, някои от тях не ще, така че си струва да се пазарува.