откриване, които могат да помогнат с възбрана

Знаейки, който може да помогне с ограничаване на достъпа може да бъде трудна работа. Има много съвети там, много измамници и немалко средства за ограничаване на достъпа. Откъде знаеш на кого да вярваш и как да знаете към кого да се обърнат за вашата ситуация?

Позволете ми да започна с тон на съвети, които има за ограничаване на достъпа. Можете да намерите купища го в интернет. Вземете всичко това с едно зрънце сол. Да, включително и моят съвет. Освен ако някой не е разговарял с вас, те наистина не разбирам вашата ситуация и не мога да ви кажа това, което най-добрия курс на действие е за вас.

Има много информация там? Да, и да се възползват от това, което е там, така че най-малко се разберат основите. Но не се разчита на него да взема решение за това, което трябва да направите.

В Scam художници ще дойде веднага след като си възбрана става въпрос на публичните регистри. Те ще предлагат помощ, но ще може да изиска авансово плащане за да го направя, или те ще ви помоля да се направи проверка, за да ги вместо ипотечната компания за сделката, че те “по договаряне” за вас. Ако получавате телефонни обаждания или неща в пощата от някой, който твърди, че може да реши своите проблеми на затваряне за вас, най-добре е просто да ги игнорира.

Що се отнася до реална помощ с ограничаване на достъпа отива, най-добре ще се намери някой, който знае възбрана, че можете да обясните вашата ситуация. Това може да бъде адвокат, съветник HUD или държавната или местната гореща линия, които можете да се обадите. Няма заместител за индивидуални консултации и съвет за Вашата специфична ситуация.