пет кредитен рейтинг подобряване на съвета, за да получите ипотека една страна

В тези дни на финансова несигурност и банки на ръба на срив тя става все по-трудно за средния собствениците (или бъдещ дом собственик), за да получи ипотека или друга форма на финансово кредитиране. Има много фактори, които са направили по-рядко акт кредитиране от страна на банките. Те са по-заинтересовани да поемат по-малко рискове и намаляване на изходящата пари.

Тя изглежда като тя може да бъде възможно да се получи някаква форма на кредитиране кратко за използване на лихвари, но не всичко е загубено! Много от нас ще се нуждаят от ипотека, за да получите дома на нашия собствен и това е може би основната причина, че по-малко от нас са в състояние да закупят имот, защото банките не са склонни да отпускат заеми и ипотеки, ние трябва да получите краката ни на Имотът стълбата.

Има неща, които можете да направите, за да получите ипотека, обикновено кредиторите ще разглеждаме само хора с неопетнени кредитна история, така че ако имате анамнеза за лоши кредити обвързани с името си може да го намерите малко трудно да се получи ипотека, и може да помогне на вашия случай, като се опита да подобри своя кредитен рейтинг. Това, което следва са пет съвета, че финансовите експерти смятат, че ще ви помогне да подобрите своя кредитен рейтинг и се получи в кредитор, AOS добри книги:

Проверете вашия кредитен рейтинг
Първо и преди всичко, което трябва да разберете какво кредитната си доклад е като да знаеш къде стоиш. Вие може много добре да имат безупречен кредитен рейтинг и така не трябва да има притеснения за заемодателите обмисля ли за някаква форма на кредитиране. За съжаление това не може да се случи и може да имате просрочени сметки на кредитни карти в миналото си, които може да са причинили известни щети, но нищо не е извън ремонт, колкото по-скоро, че знаете как вашата оценка стои толкова по-бързо може да се направи промяна.

Има три кредитни бюра трябва да се провери: Equifax, Experian и Транс съюз, докладът идва под формата на трицифрен номер, този номер е това, което кредиторите ще видите дали тя, AOS заем компания, с ипотека, наемодател или застрахователи. Ако никога не Äôve съзнателно били в лоши кредити, или е имал някаква заеми там, AOS шанс някой друг, AOS информацията е станала смесва с твоя, така че, AOS най-добре да се консултирате с тези компании само за оф-шанс, че те докладвате неточна информация.

Създаване Проверка и спестовни сметки
Много компании считат като банкови сметки, като знак за стабилност и така от наличието на добра договореност с вашите финанси ще се отрази добре на способността ви да получите ипотека. Като отделни спестовни сметки, които те допринасят за да изглежда добре за потенциалните кредитори, дори и за по-младите хора, които са в състояние да получат кредитна карта, докато те, Äôre 18, все още е възможно да се открие банкова сметка и да започне изграждането на положителен финансов профил.

Във втората част на тази статия ще обхване останалите три съвета за подобряване на вашия кредитен рейтинг, така че можете да имате по-голям шанс да получи ипотека.