получи кредит дом с лоша кредитна история трикове за успешно търсене

Тъй като много от потенциалните купувачи на жилища са наясно, лице или кредитна история двойката е един от най-важните фактори, считани, когато банката реши да отпусне кредит у дома. С лоша кредитна история, т.е. такъв, който включва закъснели плащания, неустойки, несъстоятелност, CCJs и т.н., търсенето на заем е трудно, да не говорим заем начало. Затова хората в такава ситуация трябва да се погледне отвъд традиционните опции кредитиране и вместо да издирват лош кредит, кредит дома.

какво е легло кредит, кредит дома?

Обикновено, ипотечни кредити, които са дадени на кредитополучатели с лоша кредитна са дадени с някои важни термини. Първата и най-вредната, е по-висока лихва. Също така, тези заеми също ще носят много по-строги условия в случай на просрочени и пропуснати плащания. Таксите могат да бъдат по-високи санкции и ожесточена ако кредитополучателят с лоши кредити не трябва да бъде в състояние да изпълни задължението си заем.

В тези случаи, като един истински и подробна равносметка на текущото ви финансово състояние и сравняване на оферти на няколко лоши кредитни кредитори са от съществено значение. Първи жилищен кредит с лоши кредити със сигурност е възможно, но по пътя към това може да се окаже трудно.

пледира вашия случай и получаване на заем

Не всички заемополучатели с лоша кредитна са създадени равни. В много случаи, обстоятелствата, които са довели до спад в своя кредитен рейтинг са извън вашия контрол. В зависимост от тази ситуация, процеса на получаване на жилищен кредит може да бъде много по-лесно. Въпреки това, ще трябва да бъда честен с вашия кредитор защо кредитната ви е лошо и какви стъпки са предприети, за да се справи със ситуацията. Внезапна загуба на работното място, например, може да попречи на способността на човек за изплащане на заеми, но след като веднъж сте се върнат на работа и да печелите добри пари, същите обстоятелства не са налице и да станете по-добър заема кандидатът.

В същия дъх, ще трябва да докаже на кредитор, че имате финансова възможност за погасяване на кредита дома ви отведе. Това може да се извърши по редица начини. Първо, вие очевидно трябва да мине през типичен процес на искане за кредит. Вие също трябва да изготви подробен бюджет, който показва колко пари ще имате свободно всеки месец, така че да може да изплати кредита си. Можете също така да помисли за събиране на писма за препоръка от колеги, шефове и т.н., които свидетелстват за вашата надеждност и отговорност. По принцип, вие искате да отидете на каквото дължини, за да докажете, че сте в състояние да изплати кредита си у дома, въпреки че имате лоши кредити.

сравнение на жилищен кредит

Другата важна стъпка, която трябва да се вземе в получаването на жилищен кредит с лош кредит е да сравнение магазин за най-добрата сделка. Като цяло, традиционните банки, а също и кредитни съюзи няма да бъде много силно желае да работи с вас, ако имате лоши кредити. Жилищните кредити са следователно по-лесно да получите онлайн чрез кредитни лоши кредитори. Въпреки това, не всички онлайн кредитори са създадени еднакво, така че ще трябва да бъдат сигурни, да говоря с няколко различни агенции, като средство за сравнение на оферти, които те предлагат.

След като имате всички оферти разписани, погледнете в дребния шрифт на всеки заем. Забележете, не само големи числа като принципи и лихвените проценти, но и забележите, такси, глоби и други условия. След като се определят всички детайли страна до страна, най-добрият кредитор ще бъде лесно да се забележи.

можете да получите заем у дома с лоши кредити

Въпреки, че този процес със сигурност не е толкова лесно, колкото би искал, да получи кредит дом с лоша кредитна история със сигурност е възможно. Уверете се, че сте готови да говорят с не само един, а няколко кредитори и че сте готови да поемат отговорностите на притежаване на собствен дом.