предимствата на търговска втора ипотека или заем капитал

Една търговска втора ипотека е важен търговски недвижими имоти инструмент. Търговски втори ипотеки често се използва във връзка с нова първа търговски ипотечен кредит. Обикновено, търговски втора ипотека ще имат срок от една до пет години с лихва само плащания. Докато търговските втори ипотеки може да бъде от решаващо значение в някои сценарии за финансиране, трябва да се помисли за това дали сте или не сте в състояние да обслужва двата заема.

Има някои очевидни предимства на този вид творчески финансиране. Най-честата употреба е, че търговското втора ипотека намалява LTV (заем на стойност) на първа по ред ипотека, за да ви позволи по-лесно да се класират за първата ипотека. Един пример ще бъде, където основният кредитор (първа по ред ипотека на притежателя) ще отпускат заеми само 70% LTV и имате само 20% (или по-малко) първоначална вноска. Една търговска втора ипотека може да се използва, за да компенсира разликата. Други начини за използване на търговска втора ипотека са за финансиране на разширяване на бизнеса и строителство, оборотен капитал, да консолидира дълговете, плащат просрочени данъчни задължения (да си го признаем, това се случва), или за ремонт.

Съществува голямо разнообразие от опции, достъпни за Вас, като: лихва само плащания, годишните плащания, изходни такси и т.н., което ще ви помогне да си директни плащания надолу и отложи разходите за търговски втора ипотека. Идеята е да се даде време на имущество да се оцени и по този начин ви позволява да рефинансира и консолидиране както на първия и втория ипотеки на по-късна дата по спуснете LTV.

Една основна причина за получаване на търговски заем капитал ипотека е да се получи кредитна линия. Кредитна линия е определена сума пари, предоставени за вас да вземе заем от когато пожелаете. Когато се получи кредитна линия с търговски заем капитал ипотека, това, което всъщност прави е получаване на нова “ипотечни кредита за търговското си недвижими имоти за определена сума. Например, вместо да вземе тази сума, да речем $ 500,000 от търговската си недвижими имоти в брой, те оставя тези пари, но го прави достъпен като кредитна линия. Разбира се, тази кредитна линия е достъпна винаги, когато имате нужда от него, плащат лихва само върху сумата, която използвате, и само когато сте с помощта на кредитна линия. Ако взе $ 500,000 в брой, ще трябва да плаща лихва върху тази пълна 500.000 $, докато напълно се изплаща обратно. Така кредитна линия е пари за спестяване на опция, за разлика от получаване на пълна “изплащане” с търговски заем капитал ипотека, особено ако не е необходимо да използват пълния размер на собствения капитал в търговски недвижими имоти си всички наведнъж. Ако получите кредитна линия от получаване на търговски заем капитал, тя може да действа като предпазна одеало за вас в случай на извънредни ситуации във финансовия. Също така, можете да получите кредитна линия с търговска гарантирани заеми собствения капитал далеч по-евтино, отколкото можете да получите редовен кредитна линия от банка.