различни видове измами ипотечни модификация

Един от видове измами, които правителството е бързо да се справи с е възбрана консултанти предлагат фалшиви услуги заем модификация за собствениците на жилища, изправени пред загуба на домовете си. Докато правителството се предоставя на своите собствени програми за промяна, той е също така ще след редица измамни схеми, които са били използвани, за да подвежда кредитополучателите.

Има голям брой измами, които са насочени към жертвите възбрана, но заем модификация един може да е най-лесният за престъпниците да участват инча Общото начина му на работа е, че кредитополучателите плащат стотици или хиляди долара за услугите на компанията загуба смекчаване . След подписването на споразумението и като плащането, обаче, компанията предлага почти никакви услуги, в резултат на кредитополучателите да загуби имота си.

Много измами ипотечни модификация са почти изцяло съставени от кредитополучателите плащат пари на компания, която след това сяда на пари в брой, извършва почти никакви услуги, и просто изчезва или отрича да се дават за възстановяване след thehomes се проведе търг. Има стотици жалби относно тези дружества, и изглежда, че главният прокурор на една държава или на друга изключва нова всяка седмица.

Все пак, има някои различия по темата, както добре. Например, някои компании за намаляване загубата ще се кредитополучатели пари и получаване на недостъпни програма модификация, дори и да има шанс да води преговори с финансовата институция за по-изгодно споразумение. Компанията получава първата, най-лесният модификация е възможно, го представя на кредитополучателите, и заявява своята работа. За съжаление, обаче, недостъпен план няма да помогне на кредитополучателите да останат в домовете си.

Друг вариант на схемата, е просто да се зарежда кредитополучателите да присъстват на семинари модификация заем. Това може да бъде като част от по-голяма програма, за да им помогне да преговаря за по-добри условия заем, въпреки че семинарите може да струва повече, от няколко хиляди долара. Ако кредитополучателите не присъства на семинар, те няма да получат помощ от компанията възбрана измама, която ще обвиняват липсата на кредитополучателите.

Окончателно измама, свързани с кредитни модификации, които се чували по-често е компании за таксуване на кредитни проверки, които се извършват от лице, различно от адвокат. Информацията, предоставена в тези одити е също често ненужни, тъй като твърди, че кредитополучателите са насърчавани да се повиши са блокирани от изтичането на давност за конкретния спор. В продължение на хиляди долари, кредитополучателите се казва това, което няма да работи в защита на своите домове.

За съжаление, много от кредитополучателите са взети от тези и други подобни измами всеки ден. Членки са най-често зад при преследването и спиране тези дружества, защото там са просто толкова много от тях, а доларът сумите, които те крадат от кредитополучателите са сравнително малки. По този начин, той е до самите кредитополучатели, за да гарантира, че те се занимават с надеждна фирма или физическо лице, което предлага да ги възбрана помощ или услуги, водене на преговори в преследването на заем модификация или друга опция тренировка.