регулируеми тайни ипотечни разкри-хау заема ръката дом е малтретирана от кривите ипотечни брокери

Заемът ARM дома е много популярен заем за най-различни причини и може да се ползва определен вид кредитополучателя. Но това често е свързано с много проблеми и е причинил много неподготвени собственици на дома да загубят домовете си, както добре.

Ако не сте запознати с регулируема ипотека след това вероятно ще трябва да ги избягват. За съжаление много по-малко честни ипотечни брокери натиснете този заем на голям брой нищо неподозиращи и необразовани кредитополучателите за най-различни причини.

защо нечестни ипотечни брокери обичам заема ръката дома

Първото нещо, което трябва да разберем за ипотечните брокери е, че почти всички от тях работят на комисионна. Те получават процент от общия си размер на кредита и всички такси, тяхната компания събира да произхождат вашия кредит.

В повечето случаи те трябва да намерят собствените си клиенти и източник на бизнес. За да се уверете, че те не те хванат с лош месец те трябва винаги да се продават и да се пускане на пазара да поддържа постоянен поток от перспективите повикване или спиране от офиса.

Поради тази причина много лоши ипотечни брокери ще се опита да сложи на клиента в заем, който ги принуждава да се рефинансират, като заема ARM дома прави. Те след това се надявам, че когато му дойде времето, за да рефинансира ще им се обадя и да рефинансира с тях. Или много поддържа база данни и ще ти се обадя около шест месеца преди вашия кредит е настроен да се приспособи и да попитам за вашия бизнес. Така че това, което те правят, е ефективно използване на заем ARM дома като начин за поддържане на силна надолу ред и пълна книга на бизнеса за ваша сметка.

какво да правя, ако заседна с регулируем ипотека

Ако имате регулируем ипотека, която трябва да рефинансира и смятате, че сте били подмамени да заема последното нещо, което трябва да направите е да се върнете към оригиналния брокер.

Вместо да се намери по-почтена компания и да им кажа предварително, че не искате регулируем ипотека, ако се опитат и да си говорите в един после излизаше. Има много честни фирми ипотечни, че ще се радваме да ви помогнем, независимо от заема, която искате, след като те работят за вас, не обратното!