само защото на критериите е по-ниска, Wells Fargo заем модификация е все още трудно да се получи

A Wells откажат заем модификация е вече по-лесно, отколкото е било поради Начало Достъпни Модификация програма. Wells Fargo квалификационни стандарти сега са много сравними с други кредитори в процеса заем модификация.

И двете Wells Fargo и Wachovia заем модификации са по-лесно да се класира за. Wells Fargo и Wachovia слети 31 Дек 2008, така че и двете фирми имат едни и същи стандарти за заем модификации.

Изискванията са придобили по-лесно, но все одобрен, е друга история. Wells Fargo поддържа висок стандарт на одобряване на промяна на заем, въпреки че там е около $ 75,0 милиарда долара разпределени на кредитори от Дома на достъпни цени програма модификация.

Собственици са казвали, че техните заявления са отхвърлени, въпреки че те се срещнаха целия стандарт и че не са получили никакво обяснение. Други собственици заявиха, че е имал затруднения, занимаващи се с персонала. Дори и с опростена система за онлайн приложение, все още има трудности и необясними отричания.

Преди да започнете работа със заемодателя, не забравяйте да имат документи за следното: доходи, данъци и месечни разходи, както и добре написани писмо обяснява си финансови затруднения. Ако използвате онлайн системата го разпечатате преди да представи това и поща и по факса копие на Wells Fargo. След като знаете, че са получили документите им се обадя и да се опита да се създаде една среща с отдел загуба смекчаване. Попитайте дали вашата кандидатура е била прегледана и, ако имат решение. Ако се отрече, тогава питам за конкретни причини.

Това също се предполага да опитате с помощта на представител на жилищния въпрос и развитието отдел. Предоставяните от тях услуги е безплатно под Начало Достъпни Модификация програма и са там, за да помогне на собствениците, а не на кредитора. Тези представители също ще помогне в преговорите за вас.