собствениците на жилища може да консолидира дълга си дори и с лоша credit_

Това е общото убеждение, че лоши кредити е пречка, ако някой иска да консолидира дълга по кандидатстване за кредит, консолидиране на дълг. Въпреки това, собствениците на жилища могат лесно да се одобрява за заем консолидиране на дълг, независимо от техния кредитен рейтинг или история. Има различни опции за заем на разположение за собствениците на жилища. Нека анализираме няколко от тях:

ипотечни кредити

Основният вариант, а може би най-евтиният от тях е да се кандидатства за ипотечен кредит. Лихвените проценти, начислявани за ипотечни кредити са най-ниските цени на пазара на заемите и предлаганата сума може лесно да достигне стойността на имота. Освен това средствата, възстановени графиците са изключително гъвкави. Можете да погасявате кредита с толкова, колкото от 30 години и следователно вноските по заема може да бъде толкова бавно, както желаете.

Опцията ипотечен кредит, въпреки че са най-евтините, не е достъпно за всеки. Вие вече може да има ипотека върху вашия дом или може да не сте готови да използвате вашия дом като обезпечение на заем. И двете ситуации има различни решения, за тези, които вече имат ипотека върху жилището си, рефинансиране на жилищни кредити и начало дялово заеми са най-добрите варианти и за тези, които не са готови да използват своя дом като обезпечение на евентуалност са необезпечени кредити консолидация.

рефинансиране на жилищни кредити

Как може да рефинансира заем начало да се използва за консолидиране на дълг? Обикновено, има един вид рефинансиране жилищни кредити нарича Тегля рефинансира кредити, които осигуряват по-голямо количество пари, отколкото останалите от неизплатения ипотека. Докато основната част от новия заем се използва за отмяна на предишното, останалата част от парите могат да бъдат използвани за други цели. В този случай, допълнителни пари ще бъдат използвани за погасяване на други неизплатени задължения, като остави на кредитополучателя с един заем, за да изплати с много по-ниски вноски.

Тегля рефинансира заеми се възползват от собствения капитал на вашия дом. Собственият капитал е разликата между стойността на имота и сумата, дължима върху него. A $ 100,000 имот с $ 60,000 Mortgage има 40 000 $ на собствения капитал. Ако продължи да плаща месечните вноски и вашия ипотечен дълг е намалена до $ 50,000 на собствения капитал на вашия дом ще бъде 50 000 $ и така нататък. Въпреки това, тя не винаги е възможно да се рефинансират ипотечните си като някои термини ипотечен кредит няма да го позволи или ще таксува предплащане наказателните такси, които могат да доведат рефинансиране твърде обременително. Има обаче още един начин да се възползват от собствения капитал на вашия дом.

начало дялово заеми

Начало дялово заеми са обезпечени кредити, гарантирани от собствения капитал на имота. Те обикновено се нарича Втори ипотеки, защото един и същ имот, който е на ипотечен кредит за обезпечение е и заем начало капитал на обезпечение. Те също имат ниски лихвени проценти поради са обезпечени кредити и осигуряват почти същите ползи като ипотечни кредити. Те са малко по-скъпи от ипотечни заеми, но много по-евтино, отколкото всеки друг вид заем.

необезпечени кредити за консолидация

И накрая, за тези, които не са готови да използват своя дом като обезпечение, необезпечени кредити за консолидация са единствената останала опция. Въпреки, че необезпечени кредити са по-трудно да се одобрява за, особено с лоши кредити, като собственикът ще увеличи шансовете си. Това се дължи на факта, че заемодателят има по-високи възможности за получаване на парите си обратно в случай, че по подразбиране, ако сте собственик на имот, отколкото ако нямате активи на всички.

Имайте предвид обаче, че необезпечени кредити консолидация носят по-високи лихвени проценти от обезпечени кредити. Така че, ако имате имот бихте могли да използвате като обезпечение, може да искате да преразгледа и да кандидатствате за гарантирани заеми. Необезпечени кредити Консолидация значително по-разумно, за които не са собственици.