търпеливост и заем модификация

Един от най-често срещаните притеснения за средния американец е тяхната ипотека плащане. Не е чудно, че повечето семейства приоритет на бюджет за тези пари отнема машина. Но животът е всичко за изненади. Един ден, може да си тръгне от къщата си, защото на някои неочаквано събитие. A развод, здравословни проблеми в семейството, загуба на работа, те биха могли да са някои от причините, които са дерайлирали бюджети. Събуждаш се един ден до известие за ограничаване на достъпа.

За щастие на собствениците на жилища, има варианти, като МИГ Услуги за заем модификация, които могат да помогнат да се спре този сценарий да се превърне в реалност. Има алтернативи на възбрана и те са по силите на всеки собственик на жилище.

Една подобна възможност е търпеливост споразумение. Търпение е в основата на искане от страна на кредитора да преустанови плащането на месечната амортизация в рамките на определен период от време. Кредитополучателят може да избира, но не е длъжен да плати, интерес само през периода на заема окачване. Ако той не може да плати, че интерес, може да се прибави към лихвите в бъдещите плащания след прекратяването на търпеливост. Или пък може да бъде добавена към главницата, като по този начин, за удължаване на срока за плащане.

Търпение може да се предостави за една година. След това се сервира, кредитополучателят продължава с обичайното заплащане. Надяваме се, че той се е възстановила от предишните му финансови ограничения. Това е една добра форма на временно облекчение на такава голяма финансова тежест. Това е добре за тези, които са временно криза като временна загуба на работа.

Но за тези, които търсят дългосрочно решение с месечните си сметки за ипотечни, заем модификация доказва, че е анимация живот. Заем модификация отнема търпение много по-далеч. Със заем модификация, е възможно не само да прекрати месечните си плащания, но и да го сведе до по-нисък.

Сега това е най-предпочитаната призив за действие за повечето собственици на жилища, изправени пред възможно възбрана. Както всеки друг метод за борба с възбрана мерки, заем модификация желаят да бъдат одобрени от страна на кредитора. Но за разлика от други мерки, по заем модификация, собствениците на жилища може да се твърди правила в преобладаващите реални условия имоти. Ако собственикът установи, че имуществото, което те правят ипотечни плащания по не си струва сумата те са обстрела тогава заем модификация е начин да се коригира бъдещи плащания. Ако собствениците установи, че домовете им са си струва всяко пени, че те са всъщност плащат за това, но все пак не искам да го загубя в възбрана или къса продажба, а след това заема промяната им дава усещане за контрол на тяхното положение.

Също така, за разлика от къса продажба, когато имате нужда от недвижими имоти адвокат, брокер на недвижими имоти, агент по недвижими имоти, и счетоводител, в заем модификация само трябва експерт за изпълнение на работа за вас. Експерт на заем модификация договаря директно с вашия кредитор. Той знае какво е необходимо и как да общуват с вземащите решения да направят необходимите корекции вашата ипотека.
© 2008 Том Брейди на разположение безплатно отпечатване