фиксирани ипотеки на лихвените проценти

Съществуват известен брой на ипотечни видове се предлагат от кредитори в кредитния пазар в наши дни. Един от най-популярните и в търсенето е фиксиран лихвен процент ипотека. Фиксирани ипотечни кредити имат фиксирани цени и участващи месечните плащания обикновено са на 15 и 30 годишни периоди.

Фиксирани ипотеки лихвените проценти са популярни в рамките на пазара на клиенти, защото от нея стабилност. Всъщност клиентите са доста предпазливи при кандидатстване за ипотечни кредити дори и само заради скоростта колебанията на пазара. Но наистина, заеми с фиксирана ипотека процент са достъпни за всеки, особено ако настоящите цени са ниски.

Ако Вие сте кредитополучател на фиксиран валутен заем, ще се изправи пред приемане на избора между фиксирана ставка или 15 година 30 година фиксирана заем. Всъщност някои кредитополучатели предпочитат 15 години типа, ако е само защото е по-кратък срок. Въпреки това, много други избират трийсет години тип, защото на по-ниска месечна вноска, които той предлага.

Какви са предимствата и недостатъците на една 30-годишна фиксирана ипотека интерес? Едно от предимствата, че този тип заеми оферти е фактът, че тя предвижда кредитополучателите възможност да получи заем при дългосрочна схема на плащане. Те са в състояние да се ползват от такава привилегия, без изобщо да се притеснявате за всички промени относно ставките и съответните им плащания. Поради вече амортизационния период тридесет годишен заем, тя е автоматично, че плащанията, всеки месец е ниско, в сравнение с плащанията от страна на петнадесетгодини ипотечен кредит.

Въпреки това, това работи като недостатък тъй като общите сметки лихви е по-висока именно поради по-дългия период на амортизация. Също така, тъй като месечните плащания за 30години заеми с фиксирана валута се използва за заплащане на лихва, вместо на главницата, на кредитополучателя собствения капитал е изградена по-бавен темп. Дори и тогава, високи интереси не възпре кредитополучателите от получаването на този вид заем, причините за които са увеличаването на приспадане сума по време на данъчния период, и в крайна сметка за намаляване или дори премахване на отговорност на правителството данък доход.

По същия начин, 15години Фиксирани Оцени ипотеки има своя дял от предимства и недостатъци. Едно от предимствата привличане на кредитополучателите в получаване на този вид заем е фактът, че амортизационните периоди са много по-кратък, което води до бързото изграждане на собствен капитал. Също така, лихвените сметки цялостната са минимални, като темповете на петнайсет години заеми са по-ниски от тази на трийсет години заем. От друга страна, недостатъците са високите плащания да се срещат на всеки месец. Такава пречка да има петнайсет години заема с фиксирана всъщност ограничава кредитополучателите на малки имоти дома.