често срещаните грешки да се избягват при рефинансиране вашия дом ипотека

Ако ще да се говори за грешки, които хората правят, когато те са рефинансиране на техните ипотеки, може би трябва да започнете, като отидете върху някои от основите на ипотеки и защо човек би дори искат да рефинансира.

По отношение на самото естество на ипотека, има много малка разлика между ипотека и заем с изключение на тази ипотека е винаги за дома, обикновено се изплаща за по-дълъг период (5-40 години), и дома самата се използва като обезпечение. Защото за недвижими имоти, които се купуват се използва като обезпечение, това е, което се нарича “защитен заем.”

Когато кредитополучателят (ти) и кредитор (обикновено банка) договарят условията и времевата рамка на ипотека, едно от най-важните неща, които е под въпрос, е лихвеният процент (обикновено се цитира като процент април, което означава годишен процент лихвен процент). Това определя колко на кредитополучателя в крайна сметка ще изплати на заемодателя.

Има една много проста концепция, която се практикува от векове, че е в основата на лихвен процент. Ако страна A заема пари за Страна Б и група Б се съгласява да изплати тези пари на по-късна дата, Party B винаги ще изплати по-голяма от общата сума назаем, просто защото те са използването на тези пари през специфичния подредени срок.

Когато става въпрос за рефинансиране на жилищен кредит или ипотека, много хора са чували за него и знам, че те могат да спестят пари по този начин, но може и да не знаете точно как да го направя. Когато решите да рефинансират кредита си дом, вие ще работи с различна банка или кредитор, който ще закупуване на останалата част от сумата на съществуващата ипотека и ще ви даде нов, и вместо това ще правят месечни плащания към тази нова банка.

Въпреки че по-голямата част от семейства, които искат да рефинансират ипотеките си пожелаят да се възползват от по-ниски лихви, няколко други причини би довело до увеличение на еднократна сума в брой, или за да се предотврати възможно нестабилността в техните стойности на лихвените проценти. Тази последна причина, да се предотврати възможно повишаване на лихвените проценти, обикновено се развнява на преминаване от регулируема ипотека процент (ARM) до един с фиксиран лихвен процент.

Когато даден кредитополучател желае да рефинансират ипотеките си да получи незабавно в брой, това се нарича “Кеш-Out рефинансиране,” и много хора правят скъпо струващи грешки в този процес, който ще се научите да се предотврати по-долу.

—– Да се ​​избегнат грешки с пари в брой Връщане рефинансиране —-

Парични Връщане рефинансиране е назаем повече от общата стойност на вашия дом, за да има парче от пари, останали след като сте възстановени съществуващите си ипотека.

Ако ви се иска да получите малко пари да работят с помощта на ипотека, това просто означава, че сте се заема въз основа на стойността на вашия дом, със самото начало като обезпечение. Имате две възможности, когато става въпрос за това, и кой трябва да използвате доста много зависи единствено от лихвените проценти, достъпни за Вас. Можете да се получи втора ипотека за стойността на сумата на парите, които имате нужда, или да оставите вашата нова банка знае, че имате нужда от стойността на новия си ипотека да бъде по-висока от стойността на съществуващата такава.

Сега, когато повечето хора чуят за вземане на втора ипотека, тяхната мозъка им казва, че те трябва да се избегне това на всяка цена, тъй като може да ги постави допълнително в дългове. Но това не винаги е прав, защото обикновено с парични потоци от рефинансиране на банката кредитор или ще ви таксува по-висока лихва, отколкото ако стойността на новия си ипотечен е същият като стария си един.

За по-голяма лекота и простота, нека просто да използвате някои основни кръгли числа в този пример: Съществуващата стойност да бъдат изплатени по вашата ипотека е $ 200K, и трябва $ 20K пари за нещо като болница законопроект (или може би щедро дарение да си Tropical фонд Vacation доверие). Можете да получите $ 20K втора ипотека с лихва 12%, или да рефинансира съществуващите си ипотека за $ 220K на 7%.

Кое е по-добре? Причината повечето хора биха казали, че като цяло рефинансиране ще бъде по-добре в тази ситуация е, защото те се страхуват от по-големия брой лихвения процент, и те са обусловени да вярват, че като втора ипотека означава, че са с финансови затруднения. Но общият интерес, който ще плати за втора ипотека в този пример е далеч по-малко от това, което в крайна сметка ще плащат за рефинансира ипотека.

—- Често срещана грешка при рефинансиране за по-ниски лихвени проценти —-

Всеки трябва да се съгласи, че има смисъл да рефинансират ипотечните си, ако сте в състояние да осигури по-нисък лихвен процент, но в кой момент тази стратегия стане печелившо?

Когато повечето хора отида за опитва да намери отговор на този въпрос, двете неща, които те сравняват са само настоящите си лихвен процент и лихвения процент, те ще получат, ако те рефинансира. Единственото нещо, което ще те често забравят, и нещо, което вече знаем, да се вземе предвид, е цената, че новата банка или кредитна институция ще отговаря за рефинансиране.

В зависимост от банката, сегашната лихвения процент, и размера на ипотеката, тези разходи понякога може да бъде голям, за да подчертае, че става действително ще лиши от парите, които спаси от по-ниска лихва!