4 недвижими имоти и съвети ипотечни измами

В последните години с навлизането на технологиите и интернет се отделя повече внимание на личния живот и кражба на самоличност, но това не е нищо ново. Кражба и измами винаги е била постоянна заплаха, но особено в нашето общество, където кредитната ви е всичко и всичко може да се купи на някаква форма на кредит. И най-голямата форма на кредит повечето хора е техният дом ипотека. Но какво, ако ипотеката имате дори не е твоя и на имота, който не знаеше дори съществува. Това е ипотечни измами и може да се случи на всеки.

Има много различни видове недвижими имоти и измами ипотека. По принцип можете да ги идентифицирате или като измама да се реализира печалба, е или измама, за да получите имот. Независимо кой го е измама е извършено при фалшифициране на записи се появят по някакъв начин. В тази статия ще разгледаме някои от най-различни видове недвижими имоти и ипотечни измами.

Един от най-често срещаните видове измами, извършени в недвижимите имоти и индустрията ипотека е по кредита самото приложение. Не е необичайно за кандидата за увеличаване на доходите си или лъжат за тяхната работа.

Те може дори да лъже за това къде са получили авансовото плащане. Не е необичайно за авансово плащане за действително идват от лицето, което продава дома си. Това са все примери за измами искането за кредит.

Една област, в която измамата може да бъде извършено и е трудно да се докаже, е на самата оценка. Вие може да има две различни оценки само от самите оценител.

Има толкова много неща, които са предмет на тълкуване от оценката. Проблемът може да дойде, защото самите оценител чувства натиск от страна на купувача, продавача, и агент по недвижими имоти се опитва да излезе с номера, който отговаря всеки може да създаде ситуация, измама.

Днес има толкова много различни нива на кредит, който може да стане наложително да се купувач, че те извадя фалшив доклад кредит. Опитвайки се да изчисти своя доклад кредит може да бъде разликата в квалификациите за ипотечен кредит или не.

На заем то сам може да има различни неща, които не са верни. Друга област, която наистина може да засегне одобрението на заема е равнището на доходите на кандидатите. Това не е необичайно да се изброят фалшиви доходи и дори излезе с документи, които да подкрепят това, когато в действителност, те наистина не са верни. Това създава измама срещу ипотека компания.

Едно нещо, което се използва за документ доход е данъчни декларации и днес те са много лесно да се изгради, както добре. Интернет го прави лесен за да влезете и лекаря на данъчни декларации да излезе с различен копие от това, което действително е изпратен на IRS.

Има много други различни видове измами с недвижими имоти ипотека. Някои от тях са били обръщане ситуации, собствения капитал, както и скиминг преструвам заем собствениците. Независимо от това как се прави за недвижими имоти и измами ипотека е незаконно и може да се наказва с големи глоби и затвор време.